Persoane: Andrei Caramitru
FOTO: Colaj

Un articol al lui Petrișor Peiu despre cum OMV a distrus industria petrochimică și de rafinare, cu complicitatea unor politicieni, a stârnit mânia lui Andrei Caramitru. Nevasta șefului său, Dan Barna, e angajată la OMV împreună cu soțul lui Dăncilă

Un articol extrem de viralizat al fostului consilier guvernamental Petrișor Peiu despre cum vânzarea Petrom către grupul austriac OMV a dus la distrugerea industriei petrochimice și de rafinare a stârnit mânia liderului USR, Andrei Caramitru.

Foto: Știri pentru Viață

Alexandra Nadane, către Andrei Caramitru: Am 26 de ani și aș vrea să pot vorbi liberă despre convingerile mele și peste 30 de ani. Cine garantează că discursul urii de acum față de conservatori nu se va transforma în viitor în altceva?

Alexandra Nadane, președinta asociației „România pentru Viață”, a dat pe pagina ei de social media o replică fermă unei postări în care Andrei Caramitru (U.S.R.) induce ideea că cre(ș)tinii și conservatorii din România fac parte din propaganda neocomunistă și pro-rusă, decretând cu superioritate că „timpul vostru s-a dus”