Persoane: Andrew Tate
PressHub, rețeaua înființată de ONG-ul Freedom House, condus de Cristina Guseth, personaj rejectat umilitor de la candidatura de ministru al Justiției, nu a menționat nici un cuvânt despre scandalul accidentului aproape mortal provocat acum aproape un an de fosta ministră soroșistă a Justiției, Monica Macovei, care a recunoscut recent că a mințit ca să scape de pușcărie (FOTO). Cititorii le sancționează demersul de ”demascare” de tip comunist. (CAPTURĂ)

Compromiterea și eliminarea vocilor care se împotrivesc propagandei oficiale, un semn că se reia campania de Pornografie a Fricii. După Tate, Russell Brand. La noi, Piperea și Popa. REACȚIUNEA prezintă cenzorii penibili de la PressHub

Seria se inscrie in curentul linsajului de presa ca forma a "culturii anularii". Gasesti opinii care nu-ti plac, dupa care cauti pe unde lucreaza opinentul ca sa vezi daca poti sa-l dai afara, sau macar sa-l faci de ras, sa ii stergi paginile pe Facebook sau Youtube. Pe scurt: jurnalism quality.

Robert Malone: Cum se desfășoară o campanie de discreditare și defăimare a vocilor credibile, etichetate drept „influenceri extremiști”. LISTA NEAGRĂ din SUA e întocmită cu același scop ca cea din ROMÂNIA. TOPUL celor 10

De ce medici calificați și organizații media legitime au fost asociate cu antisemiți, suprematiști albi și neonaziști? Nu poate exista o altă explicație decât aceea că este o încercare clară de a discredita, cenzura și defăima voci credibile care ridică probleme incomode.