Persoane: Angel Tîlvar
Foto: Twitter

Liderii lumii s-au întâlnit la Munchen pentru a participa la o conferință privind securitatea mondială. Volodimir Zelenski a spart gheața, cu un nou discurs de mobilizare: Nu există alternativă la viteză, pentru că viața depinde de viteză!

La München, în Germania, a început Conferința de Securitate, care are în centrul discuțiilor războiul din Ucraina. La aproape un an de la declanșarea acestuia, se vor discuta strategii și actualități despre securitate și apărare

Foto: MAPN

Ministerul Apărării, clarificări despre proiectul de lege privind securitatea cibernetică: „Nu există riscul militarizării spațiului cibernetic civil”

Ministerul Apărării afirmat că, prin proiectul Legii privind securitatea și apărarea cibernetică a României, nu există riscul militarizării spațiul cibernetic civil, ci se clarifică limitele autorității în domeniul apărării cibernetice raportat la infrastructura de tehnologia informației, sistemele de armament și sistemele informatice care susțin capabilitățile de apărare.

Foto: Adevărul

Lucrarea de doctorat a lui Angel Tîlvăr, noul ministru al Apărării, ar fi fost redactată de angajații Muzeului Vrancei. Ce lege a încălcat politicianul. ȘTIRE din 2020 publicată de Ediție de Vrancea

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Galați au efectuat cercetări într-un dosar pe care, ulterior, l-au trimis Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, urmând ca magistrații vrânceni să propună o soluție în speța respectivă în care apare și numele parlamentarului PSD Angel Tîlvăr.