Persoane: C J Hopkins
Joe Biden, președintele celei mai mari puteri a lumii occidentale, Statele Unite ale Americii, și soția sa, în noiembrie 2019 (!). Nu, nu e „Fake-Photo”!

PA, PA, LUME! CJ Hopkins: Imperiul GloboCap - vor mai exista doar două clase: “normalii” - cei reeducați în spiritul “Noului Normal” - și “extremiștii”

Nu pretind că știu toate detaliile, dar un lucru pare foarte clar: Nu ne vom întoarce la cum au fost lucrurile. GloboCap ne-a explicat acest lucru, iar și iar, timp de aproape un an. Nu ar fi putut fi mai explicit. Când ne-au avertizat să ne pregătim pentru că urmează o "nouă normalitate", au vorbit serios.

CJ Hopkins: Cum funcționează o operațiune PSYOP – controlul asupra daunelor, dezvăluirile limitate și distragerea atenției. CAZUL PFIZER (I)

Vine un moment aproape de sfârșitul fiecărui PSYOP, când cei care conduc operațiunea și-au atins obiectivul sau o mare parte din obiectivul urmărit, iar oamenii ajung să recunoască tot mai mult că este vorba despre o operațiune PSYOP, iar atunci accentul se mută către controlul asupra daunelor și ștergerea PSYOP-ului din istoria oficială.