Persoane: Călin Popescu Tăriceanu
Foto: Carei / Noi Românii

ANUNȚ: Se caută opt călăi pentru execuții publice. Capul plecat sabia nu-l taie? Ba îl taie! Uneori este chiar imperios necesar să-l taie! Cum au primit cadou ungurii Tezaurul Gojdu. Mariana Cristescu: CU OCHII LARG ÎNCHIȘI

Spun gurile rele că răsplata pentru o descăpățânare este de 1.000 de dolari. Doar atât face un cap ticălos? Dar... o trădare de țară cât face? Trădare de dragul cui? Sau de teama cui? „Capul plecat sabia nu-l taie”???? Ba îl taie! Uneori este chiar imperios necesar să-l taie!

Klaus Iohannis cu soția și finii lor, familia Andreas Huber

Cum au pompat Austria și OMV în politicienii români, miniștri, premieri, candidați la prezidențiale: Klaus Iohannis, Mihai Răzvan Ungureanu, Victor Ponta, Popescu Tăriceanu, Nicolae Văcăroiu, Dan Barna, Viorica Dăncilă, Sevil Shhaideh, Virgil Popescu

Consulul onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber, are două mari calități: este prietenul apropiat al devoratorului de păduri românești, Gerald Schweighofer, și totodată este și finul lui Klaus Iohannis care l-a cununat.

Fostul președinte al Camerei Deputaților, Bogdan Olteanu, condamnat definitiv la Curtea de Apel București la 5 ani de închisoare pentru că a primit un milion de euro de la SOV ca să faciliteze numirea lui Liviu Mihaiu ca guvernator al Deltei Dunării

Bogdan Olteanu, fost președinte al Camerei Deputaților din partea PNL și fost viceguvernator al BNR, a fost condamnat definitiv joi, 29 octombrie 2020, de Curtea de Apel Bucuresti la 5 ani de închisoare cu executare pentru trafic de influență comis în urmă cu 12 ani și investigat de DNA.

Ministrul Finanțelor recunoaște că România se află în criză economică, dar dă vina pe parlamentarii PSD și ALDE, care „votează legi fără surse de finanțare”, după ce Senatul a votat împotriva OUG privind etapizarea majorării alocațiilor

Ministrul Finanțelor spune răspicat că ne aflăm într-o criză economică, însă găsește circumstanțe atenuante. Potrivit lui Florin Cîțu, jumătate din deficitul bugetar reprezintă costul crizei economice, iar acest cost are două componente

Călin Popescu Tăriceanu: „Internarea forțată chiar și pentru 5 minute este lipsire de libertate, este arest! Care poate fi dispus doar de un judecător, și nu de un politruc cu carnet PNL, ajuns șef la DSP după ce a fost chelner o viață întreagă”

Călin Popescu Tăriceanu, unul dintre puținii senatori care a votat împotriva legii abuzive a carantinării, atrage atenția că „internarea forțată chiar și pentru 5 minute este lipsire de libertate”, un fel de arest, care nu poate fi dispus decât „de un judecător și nu de un politruc cu carnet PNL ajuns șef la DSP”.

Alexandru Cumpănașu: La Colectiv nu a fost accident, ci crimă cu premeditare/ Dacian Cioloș, agent francez/ Dacă suntem o țară creștină și Președintele nu se întâlnește cu Patriarhul și nu se duce la biserică, ce țară reprezintă?

Alexandru Cumpănașu, candidat independent la președinția României, a criticat prestația actualului șef al statului, Klaus Iohannis, despre care a spus într-un interviu că a dus țara la nivel de „broască, de gândac”, în politica externă.

UDMR nu primește lecții de morală de la Băsescu, „informatorul securist” care „și-a trădat propriul partid”, potrivit lui Hegedus Csilla. „Cu acest trecut, nu poți fi decât rușinat, înroșit și tăcut. Dar Petrov nu știe de rușine”

UDMR contraatacă, după ce Traian Băsescu a numit „soluția imorală la guvenare” coaliția formată din Ponta-Tăriceanu-Kelemen. În replică, Hegedus Csilla, purtătoarea de cuvânt a UDMR, îl numește pe fostul lider PD-L „Petrov, informatorul securist”, acuzându-l că „și-a trădat propriul partid”