Persoane: Cătălin Cherecheș
Foto: Cătălin Cherecheș / FB

O altă perspectivă asupra fugii lui Cătălin Cherecheș. Ion Cristoiu: A FOST O OPERAȚIUNE. Primarul de Baia Mare a ras în urmă cu 4 ani TOT SISTEMUL: Dacă dezbraci șefii Jandarmeriei, Poliției, SRI, Armată, SIE o să vedeți că poartă uniforma altor state!

A FOST O OPERAȚIUNE. „Totul a fost organizat în așa fel încât să pară neorganizat”, perspectivă care ne denotă o practică a serviciilor speciale. folosirea acestui termen de către experimentatul ziarist ne-a adus aminte de un discurs fără precedent, probabil, în întreaga istorie politică a României, venit din partea unui demnitar ales.

Foto: Adi Rusu

Primarul Cătălin Cherecheș din Baia Mare l-a demis din scurt pe viceprimarul ungur după ce UDMR-istul și-a permis să îndepărteze tricolorul României: „Pentru maghiari, noi, românii din oraș, suntem niste papagali care trebuie să citim prin dicționare!”

Primarul Municipiului Baia-Mare, Cătălin Cherecheș, este cunoscut și pentru celebrul său discurs despre uniformele de sub uniforme și aservirea statului român altor state și organizații străine de neam și țară, de la Centenarul Jandarmeriei Române