Persoane: Ciprian Robert Tamaș
Foto: FB/ciprianrobert

Primarul cu furcile contra vaccinării obligatorii nu se lasă: Mă amenințați cu dosare penale pentru că îmi apăr drepturile copiilor mei de a nu se vaccina? Credeți că voi nu veți da seamă nimănui pentru batjocora la care ați supus poporul român?

Primarul comunei Șuletea din județul Vaslui, Ciprian Robert Tamaș, amenințat cu dosar penal după exercitarea dreptului la liberă exprimare contra vaccinării obligatorii, un act de altfel interzis prin Constituția României, nu se lasă.

Foto: Facebook

Primar vasluian despre vaccinarea obligatorie: Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci...cu furcile, coasele și securile!!! Nu vă jucați cu nervii noștri, cu viețile noastre și ale copiilor noștri, oameni de carton care sunteți!!

ActiveNews îți exprimă solidaritatea cu primarul din Șuletea, județul Vaslui, domnul Ciprian Robert Tamaș. El nu a făcut altceva decât să-și enunțe printr-un drept constituțional - libera exprimare - apărarea unui alt drept constituțional, care atestă că vaccinarea nu poate fi obligatorie.