Persoane: Claudia Victoria Nicolae
Ilustrație: Agerpres

După dezvăluirea ActiveNews, AGERPRES dă sofistic înapoi și declară cu nu impune tuturor ziariștilor săi obligativitatea vaccinării. Conducerea Agenției recunoaște însă că documentul publicat de Activenews era un Ordin intern către „toți angajații”

AGERPRES a recunoscut că documentul publicat de ActiveNews săptămâna trecută reprezintă un Ordin intern emis de Directorul General Claudia Victoria Nicolae. În Ordin se prevedea „obligativitatea prezentării de către toți angajații a unei copii a certificatului de vaccinare”

Directorul General Agerpres, fosta ziaristă Claudia Victoria Nicolae. Foto: Festivalul Internațional de Film de Comedie

EXCLUSIV. Conducerea Agerpres încearcă să vaccineze cu forța ziariștii de la Agenția Națională de Presă. ActiveNews publică în exclusivitate Ordinul abuziv prin care li se impune ilegal colegilor noștri „obligativitatea vaccinării”

ActiveNews publică în exclusivitate Ordinul abuziv semnat de directorul general Claudia Victoria Nicolae și cadrul tehnic Daniel Voicu prin care se instituie „obligativitatea prezentării de către toți salariații a unei copii a certificatului de vaccinare”.