Cornel Nistorescu: Întoarcerea lui Donald Trump
Duminică, în seara zilei de mare încărcătură pentru rezultatul alegerilor din SUA, am fost întrebat ce cîștigător întrevăd. Am răspuns simplu:
Duminică, în seara zilei de mare încărcătură pentru rezultatul alegerilor din SUA, am fost întrebat ce cîștigător întrevăd. Am răspuns simplu:
Mai mulți prieteni m-au întrebat dacă știu cine-i Nicu Ștefănuță. Nu știu, am zis. Și de ce nu scriu despre el? Păi, cum să scriu, dacă nu știu cine este.
Fomist după putere și după aplauze, Marcel Ciolacu a dat fuga să-l viziteze pe Florin Piersic. De la „Miami Bici 2”, zis și Buci, a trecut la teatru.
Nu demult, la una dintre întoarcerile mele acasă, am dat de cîțiva oameni cu scări, cățărați pe stîlpii de beton ai rețelei electrice care străbate satul. -Ce faceți, oameni buni? A căzut curentul? -Nici vorbă! Punem fibra optică!
Dacă ar fi ca la 75 de ani să dau cuiva un sfat, acela ar fi unul simplu: Omule, alege-ți munca în care să nu simți că îmbătrînești!
Un grup de români reprezentînd cîteva partide care i-au pus pe liste a votat pentru modificarea Tratatelor Uniunii Europene și pentru simplificarea procedurilor de suspendare a unor drepturi ale statelor membre. Deci și a României.
Nu-mi place acest subiect și nici această situație. Dar nu o pot ocoli. Mă obligă profesia mea pe care am servit-o o jumătate de secol și mă încearcă un sentiment al datoriei. De aceea semnalez un fapt care ne poate discredita pe mulți dintre noi. Nu suntem echilibrați și nici obiectivi!
Grăsani, cu burta scoasă mult la înaintare, cu badge pe piept și însoțiți de asistente cu picioare lungi, purtătoare de genți cu cine știe ce, schimburi de cărți de vizită, o engleză rusească și multe mașini scumpe, semn că războiul grîului nu-i tot una cu cel din Ucraina.
Au fost anii de aur ai presei românești post Ceaușescu, cu Piața Universității, cu prima descindere a minerilor, cu studenții veniți din stradă să devină ziariști, cu comuniștii feroce reșapați în democrați, cu vînătoarea de securiști, cu mineriada din iunie (cea mai cumplită!), cu marșul cămășilor albe
Peisajul media din țară s-a împestrițat cu vestea că tramvaiele de Arad au motoare mai slabe decât în contract. Știrea fost răspândită de cei de la G4Media, alături de Economedia.
„Să înceapă jocurile!”, a scris profesorul de Drept Gheorghe Piperea pe contul său de Facebook cu trimiterea la un editorial de azi al lui Cornel Nistorescu despre posibilitatea ca bătăiosul avocat să candideze la Președinția României.
Ce congres cuminte, mătăsos și dulce! Nici un concurent și nici o strîmbă, nici o luptă și nici o îndoială. Nici o presiune din partea președintelui, rămas liniștit la Sibiu. Congresul de duminică poate fi luat ca o mare simulare dem
ActiveNews a sesizat Colegiul CNSAS cu privire la ilegalitățile relevate de directorul Cotidianul încă de acum 6 (șase) zile și de abia așteptăm să primim răspunsul legal înainte de a sesiza Parchetul General privind tăinuirea unor
Jurnalistul Cornel Nistorescu scrie în Cotidianul.ro că plasarea lui Florin Cîțu în fruntea Senatului îi va asigura „momârlei” de la PNL un „dormitor politic” din care să fie trezit/ă doar în cazul suspendării președintelui, când...
„Prostul”, ca om de rînd, nu este un pericol pentru societate. Din contră, de cele mai multe ori, el este un personaj simpatic și de aceea i se și spune deseori „prostul nostru”
Niciodată nu am fost și nu suntem atât de curați ca în noaptea Învierii. Pentru fiecare dintre noi, ea rămâne cea mai luminată dintre toate. O purtăm în noi și în fiecare vine din altă parte.
„Parlagiii” micilor ecrane, adevărați teroriști ai conștiinței publice, își fac din ce în ce mai bine treaba, adică își satisfac stăpânii din interior și din exterior. Contra unor sume uriașe și a unor avantaje personale sau de grup considerabile.
Profesorul Gheorghe Piperea, invitat și el al emisiunii difuzate de luni până joi, ridică o serie de întrebări legate de persoanele vaccinate și de faptul că și aceștia ar putea fi carantinați.
Din 25 noiembrie 2020, când jurnalistul de investigații Bogdan Tiberiu Iacob a prezentat misterele prin care Vlad Voiculescu a avut o cariera explozivă în străinătate și în țară, fără a avea studiile necesare, și până astăzi, 16 februarie, Ministrul Sănătății (pentru a doua oară) nu a fost în stare să-și prezinte Diploma universitară.
Informațiile care au ieșit la iveală în SUA lui Donald Trump în legătură cu fraudarea alegerilor în Europa Occidentală, dar și în cea de Răsărit n-au fost preluate în presă
O catastrofă culturală și intelectuală a fost numit șef de comisie culturală în Parlament, scrie Cornel Nistorescu
"Am prins ierni în care nu mă vedeam pe cărarea tăiată în nămeți. Eram ca un pitic prizonier într-o curte. Aveam cărare pînă la grajdul vitelor, până la câine și până la o cocină. Atunci toată viața casei se strângea într-o cameră încălzită cu lemne, cu mere puse la copt pe plită sau în cuptor, cu priviri pe fereastra care dădea la drum. Pe acolo se vedea ”jurnalul” satului."
Discuțiile pe seama începerii școlii arată nivelul dezbaterii publice din țara noastră. Atît de jos încît se potrivește perfect cu materia din gheretele
*Cele aproape 3,5 milioane de români care au ieșit și au votat la referendumul pentru Familia naturală
Jurnalistul Cornel Nistorescu scrie în Cotidianul că în 1997, la vizita fostului președinte SUA, Bill Clinton, la București, nu și-ar fi închipuit felul în care va degenera societatea americană.
Retragerea emisiunii de timbre dedicate de Romfilatelia aniversării Centenarului Tratatului de la Trianon, document prin care puterile învingătoare din Primul Război Mondial recunoșteau Unirea Ardealului cu Regatul României, precum și contestarea la CCR de președinte a Legii privind Ziua Trianonului și directiva primită de MAE
Jurnalistul Cornel Nistorescu a scris joi într-un editorial publicat în ziarul Cotidianul că momentul „preluării de către stat” a insulei Belina din județul Teleorman nu are legătură cu grija pentru ecologie sau justiție, ci reprezintă un spectacol politic menit „să facă un eveniment din ce nu era o știre”, mascând astfel incapacitatea
„Cazul Justițiarul” merită atenție deoarece e victima unui atentat la libertatea de expresie și e un site cu o situație aparte în România de azi, scrie Ion Cristoiu. Jurnalistul amintește că Justițiarul a fost site-ul care a dezvăluit afacerile de corupție ale lui Klaus Iohannis.
Jurnalistul Cornel Nistorescu denunță ideea votului electronic, propusă de actualul guvern ca o alternativă la votul clasic
„Statul de drept cel amenințat de ”ciuma roșie” a fost salvat de oastea președintelui, formată din Binom, presă,
324.514.683,80 dolari, prejudiciul total în dosarul Flota (blocat și azi, încă de cum Băsescu a ajuns președinte
Cornel Nistorescu sare în apărarea lui Tudor Gheorghe, în urma scandalului declanșat de atacurile în rafală lansate în aceste zile de ex ministrul
Jurnalistul Cornel Nistorescu a făcut câteva observații după discursul lui George Soroș de la Davos, acolo unde miliardarul maghiaro-american a anunțat lansarea ultimei sale provocări: o rețea de universități globale.
Sub președinția istoricului Ioan-Aurel Pop, Academia Română continuă să fie o voce respectată în apărarea intereselor naționale majore.
Miturile campaniei electorale încep să cadă, unul câte unul, noul guvern liberal instalat la Palatul Victoria punând pe liber
Prezent, joi, la Zagreb, la Congresul PPE, unde a fost aleasă noua conducere a formațiunii, premierul Ludovic Orban
Electoratul din România se află în fața unei înșelătorii politice, scrie jurnalistul Cornel Nistorescu în Cotidianul
Șapte voturi de la Pro România și cinci, de la PSD, cutremure de conștiință sau rezultatul unor strîngeri cu ușa,
Istoricul Mădălin Hodor, cercetător în cadrul Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS)
Toată campania lui Klaus Iohannis este construită pe un fals. Pe utopia numită ”Romania normală”, scrie jurnalistul Cornel Nistorescu