Persoane: Dan Bittman
Libertatea

Dan Bittman cenzurat: „Am constatat că televiziuni centrale, precum PRO TV, sau radiouri, precum Europa FM, care s-a lansat cu un concert marca Holograf, evită să mă mai cheme”

După ce și-a exprimat public punctele de vedere cu privire la pandemia de covid-19 și la măsurile restrictive din România, Dan Bittman a observat că unele televiziuni au început să-l evite pentru faptul că a încercat să să pretindă dreptul de a cugeta asupra democrației și asupra libertăților individuale.

Dan Bittman, în apărarea protestelor: Ele continuă pentru că într-un an nu am reușit, prin toate măsurile aplicate, să îmbunătățim situația acestui popor. Pentru fiecare român care moare, sincer, ar trebui cineva care să răspundă

Dan Bittman consideră că problema românilor care protestează nu este doar lipsa de comunicare și de echilibru a autorităților care au impus restricțiile pandemice, ci ineficiența acestor restricții, perpetuate de mai bine de un an fără ca situația să se schimbe. Multe dintre măsuri sunt „aberante” și „nu au nici o legătură cu virusul”

Dan Bittman cercetat de Poliție la un concert: „Vreau o minune: după un an de zile să se mai termine cu restricțiile și prostia asta. Deja la București lumea iese în stradă!”

”Deja la București lumea iese în stradă. Cred că e timpul după un an de zile să se mai termine cu restricțiile astea. Cântecul următor se numește «Vreau o minune». Deci vreau o minune, ca după un an de zile să se termine cu prostia asta”, a spus Dan Bittman, în asentimentul și aplauzele publicului.