Persoane: Dana Budeanu
Foto: Antena3

România TV a câștigat procesul cu Raed Arafat. Curtea de Apel i-a respins apelul, ca nefondat. Victor Ciutacu: Arafat a dezinformat și a propagat fake news. A mințit chiar la o conferință de presă la Uniunea Europeană

Raed Arafat a pierdut procesul intentat România TV. Judecătorii Curții de Apel au decis că emisiunile din timpul pandemiei, în care erau demascate manipulările lui Arafat au fost corecte. Acuzatiile de fake news la adresa televiziunii au fost desființate.

Foto: Twitter

A apărut filmarea cu Arafat la laboratorul DisInfo 2022 de la Bruxelles. Se victimizează și îi atacă fără drept de apel pe Ion Cristoiu, Răzvan Dumitrescu, Victor Ciutacu, Dana Budeanu și Monica Pop. VIDEO

Pe 26 octombrie 2022, subsecretarul de stat Raed Arafat, responsabil principal al măsurilor draconice antiumane din România ultimilor ani, a participat la Bruxelles la un așa-zis laboratorul Disinfo despre „pandemie”, cu un oarecare Sorin Ioniță ca aplaudac personal în sală.

Maia Morgenstern a mințit întreaga Românie și presa internațională care a crezut-o. BTI: Incidentul „Hai s-o facem jidănește” nu a existat. Dana Budeanu, ca „evreică pură”, îi bate obrazul actriței și are și un mesaj către diversioniști: MARȘ, JAVRELOR!

„MARȘ, JAVRELOR!”, a spus Dana Budeanu cu provire la scandalul antisemit în care este im0licată Maia Morgenstern, completând: „ROMÂNIA NU ESTE O ȚARĂ ANTISEMITĂ! CITIȚI ISTORIE! CITIȚI ADEVĂRUL!”.