Persoane: Dr. Joseph Mercola

Îndemnul Dr. Joseph Mercola: Renunță la Google și Gmail înainte de a fi prea târziu! (I)

Mulți cred că Google filtrează și cenzurează în mod masiv informațiile prin intermediul motorului său de căutare, dar are puterea de a aplica cenzura și în alte sfere, inclusiv asupra e-mailului personal, dacă utilizați Gmail. Cabala tehnocratică împinge lumea către tirania globală, iar Google este unul dintre principalii susținători ai acesteia, scrie Dr. Joseph Mercola într-un articol exploziv.

Povestea cutremurătoare a lui Maddie – Documentar (II). Pfizer califică reacțiile severe ca „nefiind legate” de vaccin, în ciuda a peste 2.500 de pagini cu date din studiile clinice care demonstrează altceva

Maddie de Garay s-a înscris la studiile Pfizer pentru vaccinul COVID-19 când avea 12 ani. Înainte o preadolescentă sănătoasă, viața ei s-a schimbat pentru totdeauna din cauza problemelor grave de sănătate cauzate de vaccin. Prezentăm a doua parte din materialul despre cazul cutremurător al acestei adolescente, despre care a scris Dr. Joseph Mercola.

Marius Mioc: Urmează un colaps financiar mondial. Covidul a fost acoperirea băncilor și guvernelor pentru a nu fi învinuite de acest lucru, este de părere Edward Dowd, fost analist financiar la BlackRock. ÎNȘELĂTORIA COVID

Edward Dowd a fost arestat la Londra în 26 septembrie 2020, după ce a vorbit oamenilor în Hyde Park criticînd isteria Covid. A fost eliberat după 22 de ore. A vorbit atunci oamenilor, imediat după arestare. Printre altele a explicat că înșelătoria

PLANUL MERGE ÎNAINTE: Banca Mondială și G20 înființează un fond de UN MILIARD de dolari pentru Pașapoartele globale de Vaccinare în timp ce OMS reia eforturile pentru adoptarea Tratatului global privind pandemiile (I)

În timp ce Organizația Mondială a Sănătății reia planurile privind adoptarea unui Tratat internațional nou sau actualizat de pregătire pentru pandemii, Banca Mondială și alte organizații promovează introducerea unui noi regim de pașapoarte de vaccinare.

Documentar cutremurător semnalat de Dr. Joseph Mercola: „Genocidul cauzat de «vaccinurile» ARNm 2021-2022: Mărturii ale victimelor și personalului medical”

Dr. Joseph Mercola a semnalat pe blogul său apariția recentă a unui documentar important, care merită cunoscut și în România: „Genocidul cauzat de «vaccinurile» ARNm 2021-2022: Mărturii ale victimelor și personalului medical”. Oferim pentru cititorii Active News extrase din mărturiile cutremurătoare ale victimelor.

Dr. Mercola atrage atenția: Efectele vaccinurilor anti-Covid asupra fertilității (II) - Scăderi bruște ale ratei natalității în mai multe țări. Asistăm la un fenomen de depopulare. Sunteți dispuși să vă riscați fertilitatea? Dacă nu, nu primiți vaccinul!

Întrebarea este: sunteți dispuși să acceptați riscurile? Sunteți dispuși să vă riscați fertilitatea, chiar și doar temporar? Sunteți dispuși să riscați viața bebelușului vostru? Sunteți dispuși să v-o riscați pe a voastră? Dacă nu, răspunsul este simplu. Nu primiți vaccinul și, dacă ați făcut deja unul sau două (sau trei), nu mai faceți niciodată un altul.

Dr. Joseph Mercola atrage atenția: Efectele vaccinurilor anti-Covid asupra fertilității - tulburări menstruale, avorturi spontane, nașteri de copii morți, scăderea bruscă a ratei natalității. „Am putea steriliza o întreagă generație” (I)

Primele vaccinuri anti-COVID au fost lansate în decembrie 2020 și nu a durat mult până când medici și oameni de știință au început să avertizeze cu privire la posibilele efecte dăunătoare asupra capacității reproductive.

israel21c.org

REMEDII UTILE PENTRU CEI VACCINAȚI de la Dr. Cole și Dr. Mercola. VACCINUL și CANCERUL (III). Există forțe întunecate în spate: câștigă miliarde, dar ucid oameni, provoacă reactivarea cancerelor, boli autoimune, infertilitate, atacuri de cord, AVC-uri

„Ceea ce facem societății și omenirii cu o metodă și un produs care nu au mai fost folosite înainte provoacă un rău teribil rasei umane, fără a se ține deloc cont de știință, de integritatea științifică” - Dr. Ryan Cole

ilustrație: WSJ

VACCINUL și CANCERUL (II). Creșterea vertiginoasă a numărului de cancere, mușamalizată. Mortalitatea a crescut dramatic. Ryan Cole: Este foarte îngrijorător că se permite ca cel mai periculos produs medical lansat vreodată în omenire să persiste pe piață

ActiveNews prezintă analiza celor doi medici specialiști în contextul controversei publice legate de moartea milionarului de 60 de ani Peter Imre, al cărui cancer i s-a reactivat după 40 de ani și două doze de vaccin Covid.

Cazurile tip PETER IMRE într-o ANALIZĂ a specialiștilor. EXPLOZIA DE CANCERE de după VACCINARE: Doamne, este ciudat; de obicei văd un cancer de rinichi la un pacient tânăr o dată la un deceniu. Am văzut cinci în ultima lună! VACCINUL și CANCERUL (I)

Un medic generalist timp de 36 de ani mi-a spus: «Am văzut mai multe cazuri de cancer la pacienții mei tineri de când s-au lansat vaccinurile și rapelurile, decât mi-a fost dat să văd în întreaga mea carieră.»

Dr. Mercola: Demontarea AGENDEI TRANSUMANISTE și soluții pentru a rezista și a rămâne liberi. ELIMINAȚI GOOGLE, motorul MARII RESETĂRI

„În acest moment, transumanismul este deja o realitate, nu prin dispozitive implantabile, ci prin psihoza în masă și prin manipularea informațiilor. (…) Fenomenul duce la o gândire totalitară și, în cele din urmă, la formarea unor state totalitare – și este clar că Google nu vrea să știi despre asta.” (Dr. Joseph Mercola)

Ilustrație: childrenshealthdefense.org/defender/

Minciuna iese la iveală ca „grămăjoarele de grăsime” ale lui Streinu Cercel deasupra lichidului experimental din „vaccin”. 70% din cazurile de Covid depistate în rândul angajaților CDC în august 2021 au fost la angajați VACCINAȚI

Datele obținute prin intermediul Freedom of Information Act (FOIA, Legea privind libertatea de informare) arată că circa 70% din toate cazurile de Covid depistate în rândul angajaților CDC în august 2021 erau la angajații „vaccinați”.

Foto: DPA

O retorică a conducătorilor vremelnici care ar putea duce cu ușurință la vărsări de sânge în masă. Stigmatizarea celor nevaccinați – considerați „neoameni” și societatea paralelă vs tirania statului paralel. ANALIZĂ

Guvernele își intensifică atacul virulent împotriva celor nevaccinați. Trudeau (Canada) spune că ei nu trebuie tolerați. Macron (Franța) afirmă că „îi va scoate neapărat din sărite”. Germania spune că „nu sunt oameni”. Biden (SUA) a declarat că ei sunt pandemia.

Foto: ControNews.Org

Să înțelegem psihologia din spatele pandemiei COVID. Sub efectul psihozei asociate modelării maselor, o populație intră într-o transă de tip hipnotic care o face să fie dispusă să sacrifice orice, inclusiv viața și libertatea. Analiză Dr. Joseph Mercola

Starea psihologică a societății cunoscută sub numele de „psihoza formării/modelării maselor” reprezintă o condiție pentru instaurarea totalitarismului. Sub efectul psihozei asociate modelării maselor, o populație intră într-o transă de tip hipnotic care o face să fie dispusă să sacrifice orice, inclusiv viața și libertatea.