Persoane: Efrem Vatopedinul, arhimandrit
Monahul Luca și Starețul Efrem Vaccipedinul

Al doilea monah din Sfântul Munte Athos care moare la scurt timp după vaccinarea cu ser experimental Covid: călugărul Luca de la Vatoped, unde este stareț Efrem, convertit recent în propagandist Pfizer. VIDEO

Cu o zi înainte de Sf. Andrei, starețul Efrem de la Vatoped - reîntors în Sf. Munte după boală și vaccinare ca vaccinist propagandist pentru serul experimental Pfizer - a susținut o telesinaxa în care a presat iarăși călugării să se vaccineze afirmând că acesta este „unicul drum”.

La Sf. Munte Athos NU SUNT bolnavi de Covid peste 1000 de călugări. NU ESTE CUNOSCUT NICI MĂCAR UN SINGUR CAZ. Dezmințire după o ȘTIRE FALSĂ care circulă pe canalele anti-creștine. FAKE NEWS marca Digi 24 și G4 media

FAKE NEWS: „Focar de COVID pe Muntele Athos. Peste 1.000 de călugări, adică mai mult de jumătate din câți locuiesc în cele 20 de mănăstriri de acolo, s-au infectat cu coronavirus, iar 8 dintre ei au murit. Zeci de călugări sunt la terapie intensivă.”

Starețul Efrem a fost întâmpinat cu rezerve de Părinții de la Mănăstirea Vatopedu

Șoc la Sfântul Munte Athos: Starețul Efrem de la marea mănăstire Vatoped s-a întors ca propagandist al vaccinării. Un scriitor grec drept-credincios îl pune la punct: Nici cei mai fanatici susținători ai vaccinurilor nu recomandă așa ceva!

Ne-ați sfătuit să ne vaccinăm „întrucât peste 3 miliarde de oameni din întreaga lume au fost deja vaccinați. Aceștia sunt niște proști, iar noi suntem deștepți?” Și vă răspund: Faptul că majoritatea covârșitoare a monahilor din Sfântul Munte nu primește să se vaccineze nu vă problematizează?