Persoane: Elena Radu

Protest avocați: Eliminarea obligativității e-factura, abrogare interdicție plăți în numerar, CASS av, abrogare OUG 109/2023 (Hub financiar), abrogare 116/2023 (S.I.I.S.N.), respectarea supremației Constituției

Noi, avocați membri ai Baroului București, aflați în protest conform Hotărârii Adunării Generale Extraordinare a Baroului București din 23-28 ianuarie 2024, în calitatea noastră de cetățeni ai României și avocați care potrivit dispozițiilor art. 2 alin.

Av. Elena Radu condamnă Protocoalele PNRR prin care e clonată electronic România, sunt inventariați biometric românii și ni se introduce identitatea și portofelul digital. Starea de Libertate vă cheamă la protest pe 11.11. 2023 - VIDEO ÎN DIRECT

„Pe "11 a 11-a", Sâmbătă, la ora 14, vă așteptăm pe toți antreprenorii săraci și "evazioniști" care apăreți la ANAF cu mai mult de 50 000 lei "pe casierie" să protestam pentru retragerea noilor masuri fiscale!”, spune Starea de Libertate.

Elena Radu: Pentru toată lumea, inclusiv avocați: Hai să îi arătăm lui Ciolacu că în România nu îi mai permitem să execute ordinele primite de la alții și că e cazul să ne scutească cu asumarea răspunderii pe spinarea și buzunarul nostru

Proiectul Lege privind unele măsuri fiscal bugetare pentru asigurarea sustenabilității financiare a României pe termen lung: modifica Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal (creșteri de impozite și taxe),  modifica Legea nr. 411/2004 privind fondurile de pensii administrate privat.

Av. Elena Radu: Apel către toți senatorii și deputații și către toate partidele parlamentare: modalitatea deficitară în care se legiferează trebuie să înceteze! Trebuie să stopați haosul pe care l-ați creat și pe care îl întrețineți!

De cel puțin 7-8 ani, parlamentarii României au început din ce în ce mai mult să se abată de la rolul pe care îl au, cât și de la exercitarea mandatului cu bună-credință, transformând jocul politic într-un circ și îndepărtându-se cu mult de la îndeplinirea obligațiilor ce le revin de a acționa în interesul națiunii și al cetățenilor.