Persoane: Elon Musk

MOARTEA PRESEI OFICIALE. Ion Spânu: Culmea este că isteria „Elon Musk în România” a continuat la televiziuni și după ce s-a confirmat știrea că Elon Musk n-a venit în România! S-a schimbat doar „narativul”

Trecînd peste glumă, trebuie să constatăm starea jalnică a presei noastre, transformată într-o presă bulevardieră, împlinind-se astfel profeția lui Dan Diaconescu, care spunea deseori: „Veți vedea că peste cîțiva ani toate televiziunile se vor oteviza”! Și, iată, chiar așa s-a întîmplat!

Foto: TMZ

Scandalul Pelosi-Musk. Presa mainstream susține că soțul lui Nancy Pelosi ar fi fost atacat de un bărbat înarmat cu un ciocan. CEO-ul Tesla semnalează că Paul Pelosi se afla împreună cu un bărbat care se prostitua ca homosexual

Paul Pelosi, soțul lui Nancy Pelosi, ar fi fost atacat duminică la domiciliul lor din San Francisco de un bărbat înarmat cu un ciocan, relatează presa mainstream. În vârstă de 82 de ani, Paul Pelosi ar fi suferit o fractură craniană în urma acestui atac, iar acum este spitalizat.

Elon Musk a dat-o afară de la Twitter pe Vijaya Gadde, cea care l-a cenzurat pe Trump. Miliardarul a afirmat că „pasărea este acum eliberată”, iar fostul președinte al SUA își va recăpăta libertatea de exprimare

După ce a finalizat preluarea Twitter, pentru 44 de miliarde de dolari, Elon Musk  a concediat  mai mulți directori executivi de top ai companiei, inclusiv pe directorul general Parag Agrawal, Ned Segal, directorul financiar, și Vijaya Gadde, șefa politicii juridice.