Persoane: Emmanuel Macron

Episcopii Ortodocși din Franța condamnă ”excesul, provocarea și subversiunea” în cazul spectacolului anticreștin de la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris, ”care nu încetează să trezească indignare și controverse”

Episcopii Ortodocși din Franța au emis luni un comunicat referitor la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris în care au exprimat un punct de vedere comun referitor la momentele artistice care au „ofensat sensibilitatea cetățenilor creștini din Franța și nu numai”, transmite Basilica.

"Sărbătoarea drepturilor omului": Femei însărcinate erau întinse și zdrobite sub teascuri. 14 Iulie: Ziua Națională a Franței serbează declanșarea Revoluției Franceze, primul GENOCID din istoria modernă a OMENIRII. Prostituata și cultul rațiunii

14 Iulie este Ziua Națională a Franței și marchează atât Căderea Bastiliei, respectiv începutul Revoluției Franceze, cât și aniversarea Sărbătorii Federației de la 1790, adică aniversarea „reconcilierii și unității tuturor francezilor".

Foto: Ciolacu Marcel / FB

INTERNAȚIONALA SOCIALISTĂ: Marcel Ciolacu a îmbrățișat retorica ieftină anti-”extrema dreaptă” și visează ca progresiștii să câștige în Franța

Președintele Consiliului de Miniștri al Regatului Spaniei, Pedro Sanchez, prezent și el la București, a declarat sâmbătă că doar socialiștii sunt capabili să oprească „extrema dreaptă”, în contextul în care „extrema dreaptă” și „extremismul populist” înregistrează progrese solide în întreaga Europă.