Persoane: Florian Coldea
Ilistrație: Acuvio.blogspot.com

Kovesi, tartora binomului cu Coldea, scapă prin prescripție de dosarul în care era urmărită penal pentru constituire de grup infracțional organizat și complicitate la represiune nedreaptă

Laura Codruța Kovesi, fosta șefă a Direcției Naționale Anticorupție (DNA), actual procuror general al Parchetului European, a scăpat de dosarul în care era  urmărită penal pentru constituire de grup infracțional organizat și complicitate la represiune nedreaptă, prin prescripție.

Al doilea denunțător al lui Coldea dezvăluie noi metode de înșelăciune orchestrate de foști generali SRI - "Mi s-a spus - ciocul mic! În spate sunt trei generali SRI" - VIDEO

O altă victimă a rețelei foștilor generali SRI Coldea - Dumbravă – Cocoru rupe tăcerea. Acesta a povestit, pentru Antena 3, cum a fost cooptat într-o afacere bizară, iar atunci când și-a dat seama că, de fapt, este vorba despre o înșelăciune, a început să fie amenințat și șantajat

George Simion îi cere ofițerul (r) SRI George Tuță, fost șef de cabinet al lui Hellvig, în prezent candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, să-și dea demisia de onoare din Parlament. Tuță apare alături de Coldea și Kovesi (FOTO)

Liderul AUR, George Simion, consideră că aducerera lui Florian Coldea în fața procurorilor DNA trebuie să fie doar începutul. „Toți cei care au făcut parte dintr-un Binom care considera justiția un câmp tactic trebuie aduși în fața legii", a afirmat președintele AUR, citat de Realitatea.net.

Demisie răsunătoare la vârful SRI, după scandalul Coldea. Fostul șef al SIE, dezvăluiri despre Florian Coldea: “Numirea lui a încălcat statutul militar. E timpul să plătescă pentru ce a făcut!”

După mega-scandalul iscat odată cu punerea sub acuzare a generalilor SRI Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, are loc o demisie la nivel înalt în conducerea serviciului. De asemenea, fostul șef al SIE, Silviu Predoiu, a făcut dezvăluiri șocante despre Florin Coldea, spunând că acesta a fost numit într-o funcție înaltă fără să aibă pregătirea necesară

Cât de repede acționează Noua Securitate în cazul racolatului Nelu Tătaru: pagina de Facebook a ActiveNews interzisă de la aprecieri până în 2025! Îi va retrage BOR ”Crucea Episcopală” oferită în plină pandemie?

Postarea ActiveNews de pe Facebook cu fostul ministru al Sănătății Nelu Tătaru racolat de Securitate încă de la liceu a fost ștearsă de cenzorii rețelei în baza unor acuze false, ce țin, chipurile, de faptul că nu ar respecta „standardele comunității” cu privire la „viața privată” (CAPTURĂ FOTO mai sus).