Persoane: Francisc Doboș

A căzut ca musca la pământ: muncitor de la spații verzi din Cluj, moarte subită în mijlocul unui loc de joacă pe care îl amenaja. Profesoara Codruța Mureșan din Alba Iulia, de doar 45 de ani, a decedat tot la Cluj-Napoca, la Hematologie

Un muncitor de 56 de ani care lucra la spații verzi în cartierul clujean Mănăștur, a decedat, luni, cel mai probabil în urma unui infarct. Omul a căzut pur și simplu la pământ în mijlocul unui loc de joacă pe care trebuia să-l amenjeze.

Un copil nevinovat lăsat alături de un ginere de criminal securist

Dacă doriți să revedeți: Propagandă vaccinistă cu vedete, acum ascunsă de Ministerul Sănătății. Joacă: Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Medeea Marinescu, Andreea Căpâlnă Moldovan, Pr. Francisc Doboș, Adi Despot și Irina Nistor. Bonus: Anca Alexandrescu

Mai mulți cititori ne-au avertiza că în urma apariției LISTEI TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA, aflată în curs de actualizare, unii dintre aceștia, în loc să-și recunoască greșeala și să-și ceară iertare, au început să-și șteargă postările.

JOS CU BORCANUL! Prima faptă bună a lui Nicușor Dan ca Primar al Capitalei: A semnat dispoziția de demolare a molohului Cathedral Plaza. Campania pentru Salvarea Catedralei Sf. Iosif, din 2006, l-a propulsat pe fostul oengist până la ceea ce este azi

Primarul Bucureștilor, Nicușor Dan, anunță că a semnat dispoziția de demolare pentru Cathedral Plaza, clădirea mastotodn de birouri, cu 19 etaje , ridicată ilegal lângă Catedrala Sfântul Iosif - monument istoric al Capitalei.

ÎPS Teodosie, linșat pentru o declarație canonică elementară sau pentru că a criticat "căsătoria" homosexualilor? Catolicii nu se roagă la protestanți și, teoretic, PNL-iștii nu merg la ședințele PSD. Ortodocșii de ce ar face altfel?

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, este victima unui linșaj mediatic pentru că a declarat ceea ce orice ortodox practicant, mai ales un ierarh, este dator să mărturisească: ortodocșii pot participa la slujbe doar în bisericile ortodoxe, neavând comuniune liturgică cu alte culte creștine.