Persoane: Gabriel Liiceanu

Aureliu Surulescu (Neamunit): Adevărul se mărturisește curajos. Este ca în scena răstignirii. Ori ești pe cruce ori nu ești. Ei bine, asta ne lipsește. Măscăricii teologi care se îmbracă cu mantia izbăvitorilor nu pot ține loc de Adevăr!

Cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, ne-am gândit că cel mai potrivit ar fi să discutăm cu cineva care se gândește la neam zi de zi, nu doar la sărbători: este vorba despre Aureliu Surulescu, președintele Asociației „Neamunit”.

Articol veninos împotriva Bisericii Ortodoxe într-un ziar elvețian: BOR e acuzată că a sprijinit comunismul și fascismul și că duce campanii „în stil rus, pentru familie”. Autorul este istoricul promovat de Liiceanu și GDS la București

Cotidianul elvețian Neue Zurcher Zeitung găzduiește, începând de zilele trecute, un editorial al lui Oliver Jens Schmitt, profesor de istorie la Universitatea din Viena, în care Biserica Ortodoxă Română este atacată violent.

FOTO: http://www.parohia-duesseldorf.net

Document al Fundațiilor pentru O Societate Deschisă: Andrei Pleșu a fost recrutat de rețeaua finanțată de CIA și apoi de George Soroș încă din anii '80. Jurnalist american: Soroș a băgat peste 160 de MILIOANE de dolari în activitățile sale din România

Andrei Pleșu a fost agent de legătură al Fundației pentru Întrajutorarea Intelecturalilor Europeni încă din anii '80, relevă un document al Fundației pentru o Societate Deschisă (Soroș) din 2009, publicat pe siteul oficial.