Persoane: Gabriel Oprea

Luminița Arhire: RETROSPECTIVA ANULUI 2023 (V). LUNA MAI: Gabriel Oprea, spălat de Justiție, nu se poate să apară în public cu părul alb și sprâncenele în neorânduială, așa că își modifică în mod fericit imaginea cu ajutorul cosmeticienei ”de familie”

Pe 15 mai, fostul vicepremier și ministru de Interne, Gabriel Oprea, este achitat definitiv în dosarul DIPI privind folosirea unui autoturism de lux. El fusese trimis în judecată de DNA pentru abuz în serviciu în legătură cu achiziționarea din fondurile operative ale

Fotografiile de la locul accidentului din 8.10.2022 o contrazic pe Monica Macovei: izbirea și rănirea gravă a motociclistului a avut loc pe contrasens și nu pe sensul ei de mers după cum a declarat. FOTO-EXPOZEU. ACTUALIZARE: AM AVUT DREPTATE!

Monica Macovei a comis ieri, sâmbătă, 8 octombrie 2022, în jurul orei 13.05, pe DN 39, între localitatea 2 Mai și municipiul Mangalia, un accident grav, soldat cu rănirea unui motociclist care circula regulamentar pe banda lui de mers, potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.