Persoane: George Simion

Liderul AUR dă exemplu național. George Simion, la fel ca George Becali, afirmă că nu are card și condamnă băncile care au vrut să mărească comisionele la numerar: ”Este absolut grețos”

George Simion a mai declarat că ”este absolut grețos cum băncile, în primele cele austriece, ele au dat tonul, se pregătea și una româneacă, privată, se pregăteau săptămâna viitoare să mărească comisioanele, când ei trîiesc foarte bine numai din împrimuturile pe care le dau la stat”.

Șefii Facebook și YouTube/Google România trebuie să fie chemați să dea socotelă în Parlament pentru încălcarea Constituției României prin CENZURĂ. George Simion îi ia apărarea lui Ion Cristoiu: Nimeni nu are dreptul să cenzureze!

Statul român a dezvoltat niște instituții, precum CNA-ul sau CNCD-ul, care aplică o lege strâmbă în mod discreționar, pentru a intimida vocile care deranjează sau pur și simplu au o altă părere despre „versiunea oficială” a evenimentelor. 

DEMONTAREA UNEI DIVERSIUNI. În timp ce presa a mințit la ordin cu ”Protestul AUR” de la Ministerul Sănătății, adevăratul organizator, Luis Bratu de la Legitimă Apărare, a fost lovit în coloana vertebrală de Jandarmeria Română, la fel ca Dan Grăjdeanu

Toate posturile TV și publicațiile din România au titrat MINCINOS la unison (a se citi la ordin) că protestul de la Ministerul Sănătății a fost organizat de AUR, după cum bine observă Războiul Informațional într-o analiză cu un colaj edificator, pe care le redăm mai jos.

Foto: Facebook/ AUR

După protestul la Bruxelles, AUR anunță un nou protest, la București, pe 6 mai, împotriva Legii Plx145: ”Vrem să ne creștem copiii așa cum am făcut-o sute de ani, cu demnitate, cu respect și cu orice sacrificiu”

Alianța pentru Unirea Românilor anunță că va organiza un protest pe data de 6 mai în fața Palatului Parlamentului împotriva Legii Plx145: ”Vrem să ne creștem copiii așa cum am făcut-o sute de ani, cu demnitate, cu respect și cu orice sacrificiu”.

Conferință Extraordinară pe tema Canalului Bîstroe organizată de AUR la Parlament cu participarea unor politicieni, istorici, oameni de știință și specialiști, jurnaliști și activiști de mediu: Interes Național, Dezinformare sau Trădare? VIDEO

Astăzi, miercuri, 5 aprilie 2023, Alianța pentru Unirea Românilor a organizat la Parlament o dezbatere extraordinară pe tema crizei declanșate de Ucraina pe canalul Bâstroe. Ambasadorul Ucrainei la București, deși invitat, nu a participat

Locul prin care Dan Barna a traversat ilegal pe trotinetă și personajul în cauză pe vremea când obliga și SPP-ul să călărească trotinetele electrice

Useristul Dan Barna acroșat de o mașină în timp ce traversa ILEGAL strada pe o trotinetă electrică MINTE pe Facebook la fel ca Monica Macovei care a susținut că un motociclist a provocat accidentul în care a fost implicată

Deputatul USR Dan Barna a fost acroșat de o mașină pe o trecere de pietoni în timp ce traversa pe o trotinetă electrică, lucru interzis de Codul Rutier. În plus, traversarea se efectua pe roșu pentru pietoni, potrivit unor surse polițienești.