Persoane: Horia Roman Patapievici
Sursa colaj: ROVaccinare și Răzvan Bucuroiu FB

Adrian Papahagi își retrage afirmația că scriitorul Răzvan Codrescu a răposat infectat cu Covid deși era vaccinat. Dumnezeu să-l ierte! ACTUALIZARE: Manipulatorul acuză de manipulare!

Scriitorul și traducătorul Răzvan Codrescu (Adolf Vasile Marian) a murit la vârsta de 62 de ani. Răzvan Codrescu era infectat și internat la Spitalul Victor Babeș din Capitală, informează Antena 3. Potrivit unui mesaj al Biroului de Presă al Patriarhiei, Răzvan Codrescu a murit după ”o intensă suferință”.

Foto: Pacepa.ro

Rețeaua lui Pacepa, unul din „mesagerii Antihristului comunist”. Profesorul Theodor Codreanu: „Pacepa nu a fost un trădător. Pentru că n-a avut niciodată de a face cu poporul român!”

Cine sunt aceste personaje, cameleoni ai tuturor uniformelor, profitori ai tuturor regimurilor, artizani și fideli ai doctrinei andropoviste, i.e. kaghebiste, de "rebrănduire” a comunismului în "neoconservatorism”, "bolșevici anticomuniști”, cum ii denumea Nicolae Breban? Și ce vor, în fond, aceste cârtițe, de la România? Aflați din analiza profesorului Theodor Codreanu: