Persoane: ÎPS Serafim, Mitropolitul Ortodox Român al Germaniei, Europei Centrale și de Nord
Sursă Foto: FB

Apărătorii lui Bănescu. Din încredințarea Mitropolitului Serafim, despre Radu Preda: ”A devenit cât se poate de evident că nu (mai) aveți capacitatea de a aduce liniște în parohie, ci, din păcate, generați o stare de conflict, dezbinare și învrăjbire”

La fel ca tovarășul său, cuceritorul de Facebook Vasile Bănescu, fostul preot alungat din Germania Radu Preda, la unison cu gurista de canale media de „calitate” Ramona Ursu, aruncă „pe jgheab”, ca la un ordin, imprecații la adresa Arhiepiscopului Tomisului, IPS Teodosie, și a presei libere din România.

Foto: Captură Trinitas TV

Reîntoarcerea MARELUI PONEI ROZ direct pe TRINITAS TV. Diana Maria Brăgaru: Slugă la doi stăpâni?! Bănescu îl promovează pe H.R. Patapievici, pe față, în BOR. Pe când și pe Mungiu-Pippidi și "Evangheliștii" ei?!

„Puturoșenia abisală a stătutului suflet românesc... spirocheta românească își urmează cursul pînă la erupția terțiară, subreptice, tropăind vesel într-un trup inconștient, pînă ce mintea va fi în sfîrșit scobită: inima devine piftie, iar creierul un amestec apos.”