Persoane: Ion Cristoiu

Ion Cristoiu despre Protestul Medicilor: Unde este Klaus Iohannis? Dacă va avea loc o lovitură de stat, ea va eșua, că nu avem împotriva cui să o dăm. Protestele Fermierilor și Transportatorilor cer măsuri economice și nu vorbele dulci ale lui Ciolacu

Deși protestele de amploare ale fermierilor și transportatorilor au început pe 10 ianuarie 2024, premierul Marcel Ciolacu a  reacționat  public abia pe 16 ianuarie 2024, și atunci sub forma unui interviu de tip mesaj acordat unei televiziuni mituite de PSD.

Ion Cristoiu de vorbă cu Victor Roncea despre lovitura de președinție din Statele Unite și cum a fost în România pe 18 februarie 1990. Scopul deturnării mitingului pro-TRUMP - ștampila de EXTREMIȘTI pentru trumpiști și validarea rapidă a lui BIDEN

Emisiune despre lovitura de președinție din SUA, Marea Resetare și diversiunile de pe teren, din România și America, respectiv ocuparea violentă a Capitoliului de către agenți antrenați pentru operațiuni speciale.

Ilustrație: Scânteia Internetului / FB

Ion Cristoiu: Noii Martiri ai Comunismului, canonizați în Rusia, nu și în România. În stilul ilegaliștilor comuniști, Vlad Voiculescu s-a transformat din acuzat în acuzator. Ursula von der Leyen - o mielușea la curtea lui Xi Jinping. Șoimul lui Putin

Nu mai înțeleg nimic: Marcel Ciolacu și-a pierdut umorul iar Nicolae Ciucă și-l-a câștigat. Constantin Virgil Gheorghiu - Viața lui Mahomed. Putin i-a făcut cadou prințului moștenitor al Arabiei Saudite un șoim crescut în Kamchatka.

Elena Lasconi de la USR ”creștinează” și Antena 3

Ion Cristoiu: ”Umanistul” Dan Voiculescu o vrea pe steaua USR Elena Lasconi la Prezidențiale - Antena 3 pe post de codoașă. De la lovitura de stat din 23 august 1944 la pâra lui Drulă la Înalta Poartă în Scandalul Vaccinurilor - VIDEO

Lovitura de stat din 23 august 1944. Parada de 1 Decembrie la Sinaia. Ucraina a renunțat la contraofensivă. A trecut la apărare. Pâra lui Drulă. Când presa sau scuipă sau linge: Cazul Dan Voiculescu/Antena 3 - Lasconi-Ciucă-Geoană.

CONSIGLIERUL PENALILOR! CTP prins în Dosarul Vaccinurilor? Guru Recorder recunoaște brusc că a fost consilierul secret a doi dintre cei trei penali principali urmăriți de DNA: Cîțu și Voiculescu. Plus Geoană. De ce acum? APAR STENOGRAMELE?

Cristian Tudor Popescu face o recunoaștere dubioasă pe Facebook, într-un text ce se dorește a fi o confesiune publică privind „naivitatea” lui: el dezvăluie că a fost consilierul personal al lui Florin Cîțu și Vlad Voiculescu, exact când cei doi sunt cap de afiș în Afacerea Vaccinurilor.

Foto: Cătălin Cherecheș / FB

O altă perspectivă asupra fugii lui Cătălin Cherecheș. Ion Cristoiu: A FOST O OPERAȚIUNE. Primarul de Baia Mare a ras în urmă cu 4 ani TOT SISTEMUL: Dacă dezbraci șefii Jandarmeriei, Poliției, SRI, Armată, SIE o să vedeți că poartă uniforma altor state!

A FOST O OPERAȚIUNE. „Totul a fost organizat în așa fel încât să pară neorganizat”, perspectivă care ne denotă o practică a serviciilor speciale. folosirea acestui termen de către experimentatul ziarist ne-a adus aminte de un discurs fără precedent, probabil, în întreaga istorie politică a României, venit din partea unui demnitar ales.

Doza de Țeapă / Ilustrație: GeoGrafic pentru ActiveNews

ANTOLOGIC și PATOLOGIC: Cîțu, sorbitorul de cuvinte și de euro, față în față cu Robert Turcescu. Enigmele TUNULUI DE UN MILIARD dezbătute cu Ion Cristoiu la HAI România - VIDEO. ILUSTRAȚIE: GeoGrafik publică la ActiveNews

Ilustratorul GeoGrafik debutează la ActiveNews cu desenul ales de noi ca reprezentativ pentru Scandalul momentului - TUNUL DE UN MILIARD! - dezbătut azi de Robert Turcescu și maestrul Ion Cristoiu în emisiunea de de la canalul TV al EVZ HAI România!

Foto: RL

Ion Cristoiu la 75 de ani! ActiveNews îi urează La Mulți Ani și publică un editorial antologic și profetic al maestrului presei post-decembriste: Un model european - Piața Universității 1990. Unda de șoc de la București

Cu ocazia împlinirii frumoasei și venerabilei vârste de 75 de ani, ActiveNews îi urează La Mulți Ani maestrului Ion Cristoiu și publică un editorial antologic al publicistului, intitulat ”Un model european - Piața Universității 1990”.