Persoane: Ion Cristoiu
Foto ilustrativă de la o vânătoare de urs din România

Ucigașul lui Arthur a plecat cu carnea lui cu tot. Ion Cristoiu demonstrează cu acte că prințul Emanuel de Liechenstein este un mincinos notoriu și acuză SRI de implicare, în defavoarea României. DOCUMENTE

Scriitorul și gazetarul Ion Cristoiu a publicat pe blog-ul său documentele privitoare la uciderea ursului Arthur din județul Covasna, înscrisuri ce dovedesc că prințul austriac Josef Emanuel de Liechtenstein a mințit pretinzând că a venit în România să împuște o ursoaică agresivă

Foto: teatrul-evreiesc.com.ro

Răsturnare de situație fabuloasă în Cazul Maia Morgenstern: Autorul amenințării antisemite este EVREU. Ion Cristoiu: Nemernicii ăștia au pus la cale o diversiune de doi lei împotriva României - VIDEO

După cum v-am informat deja, specialiști ai Direcției de Investigații Criminale și ai Direcției de Combatere a Criminalității Organizate ai IGPR și apreciatei Brigăzi Antiteroriste a SRI au acționat cu maximum de profesionalism pentru a depista cu rapiditate autorul amenințărilor sinistre la adresa actriței Maia Morgenstern. Și au și reușit.

După o știre falsă a BBC World Service Ion Cristoiu reia avertismentul cu privire la inventarea antisemitismului în România prin Cazul Maia Morgenstern: Diversiunea continuă. Autoritățile ascund adevărul. De ce nu reacționează George Simion? Cazul HUȘI 2?

Avertizorul public Ion Cristoiu atrage din nou atenția asupra diversiunii legate de inventarea antisemitismului în România prin pedalarea unor autorități în jurul Cazului Maia Morgenstern, întrebându-se de ce nu reacționează George Simion când un reprezentant al Guvernului acuză AUR că e antisemit?

Foto: Starea de Libertate

Cîțu cere Bisericii Vaccinare contra Paști. Românii vor merge la Biserică de Sfintele Paști dar nu pentru că ne „îngăduie” politicianist candidatul imaginar la prezidențiale ci pentru că ne așteaptă Mântuitorul. Dar dacă „incidența” va fi de 10 la mie?

Decreștinarea e în vogă în Guvernul României, după cum stă dovadă ora la care a fost fixată întâlnirea de azi dintre reprezentanții cultelor și cei ai Guvernului. Cabinetul lui Florin Cîțu ne-a informat că astăzi, la ora 11.00, chiar în timpul slujbei marii sărbători de Buna Vestire.

Ion Cristoiu contra dictaturii „Târța-Pârța”: Pot să moară milioane de oameni după vaccin că de la Iohannis la Rujatu' nimeni nu va zice nimic. Iar noi, cei care mai îndrăznim să ne punem întrebări în țara asta, vom fi tratați imediat ca niște teroriști

Jurnalistul Ion Cristoiu nu-și explică de ce România, în ciuda curentului european, continuă vaccinarea cu serul AstraZeneca. Totodată, reputatul gazetar atrage atenția că cei care îndrăznesc să mai pună întrebări legate de această dictatură vor fi imediat calificați drept „teroriști”

Atacat murdar de Arafat, Ion Cristoiu face o pledoarie pentru libertatea totală de exprimare. E „fake news” că Uniunea Europeană a greșit cu vaccinurile? De ce? CAZURILE din care Arahat a ieșit mereu „nevinovat”

Fondatorul celui mai citit cotidian de după 1989 atrage atenția și asupra lucrăturii „cioaclei-apocaliptice” Beatrice Mahler care e posibil să-și fi regizat pseudo-incendiului de la Marius Nasta în cadrul unei operațiune penibile de spălare a „intangibilului” Arafat. Personaj care trebuia demis până acum pentru gestionarea lamentabilă a unor crize soldate cu numeroși morți, între care și recenta victimă de la Constanța, care putea scăpa cu viață, după cum a afirmat Ion Cristoiu și la AlephNews.

Foto Ion Cristoiu de Dinu Lazăr (instagram.com/fotomaniacu)

Ion Cristoiu nu se simte bine după vaccin și reclamă: „nimeni nu ne previne asupra efectelor adverse ale vaccinului!”. Jurnalistul a avut o stare „cumplită” de sfârșeală generală chiar în timpul emisiunii sale și aparent a întrerupt transmisia. VIDEO / UP

Reputatul jurnalist Ion Cristoiu a făcut greșeala să se vaccineze și acum nu se simte bine după vaccin. El a apărut în Jurnalul său TV zilnic aproape sfârșit după a doua doză de vaccin. La un moment dat, probabil din cauza stării de oboseală generală, aparent a fost nevoit să întrerupă emisiunea și să o reia mai târziu, observându-se momentul editării.

Veteranii presei Ion Cristoiu și Ion Spânu se întreabă: O mână criminală la Matei Balș? Anchetă fulminantă în Cotidianul: AU EXISTAT DOUĂ FLAME, ÎN DOUĂ SALOANE. De ce nu se prezintă cauza incendiului? RAPORT: Nu funcționează instalațiile la Balș!

Colegul nostru de la Cotidianul, Ion Spânu, este singurul ziarist din România care s-a apucat să investigheze cauzele incendiului. Și a descoperit că au fost de fapt mai multe flame iar autoritățile mint. De ce? E o întrebare pe care trebuie să și-o pună orice ziarist.

Ilustrație: DanTomozei.ro

Cine l-a cenzurat pe Ion Cristoiu? "Băștinașii" lui Eduard Hellvig, roboțeii lui Mircea Toma, neosecuriștii lui Klaus Iohannis și ai noii Elena Ceaușescu sau toți la un loc? De ce credem că a fost pedepsit Cristoiu de Regimul Iohannis - VIDEO

Jurnalistul Ion Cristoiu a postat pe Vimeo un comentariu, după ce YouTube i-a suspendat accesul la canalul său video, CristoiuTV, timp de șapte zile. Jurnalistul arată „cum cenzurează presa românașii de la YouTube România”

FĂRĂ PRECEDENT. Avocații ies în stradă pe 21 decembrie după condamnarea aberantă a avocatului de top Robert Roșu la închisoare. Ion Cristoiu despre același dosar, în care a fost condamnat și jurnalistul Dan Andronic, dar cu suspendare: "O FĂCĂTURĂ!"

Mai multe asociații profesionale ale avocaților anunță un miting de protest luni, 21 decembrie, începând cu orele 11.00, pe treptele Palatului de Justiției, în apărarea colegului lor, avocatul Robert Roșu, condamnat pe nedrept

Ion Cristoiu consideră că în America va câștiga cine are mai multe Legiuni. "Criza din America ne afectează prin slăbirea puterii de intimidare a dușmanilor României". Corneliu Vlad: "Trump a fost lovit, poate fatal, de presă"

Doi dintre cei mai importanți analiști și comentatori de politică internă și internațională, Ion Cristoiu și Corneliu Vlad, urmăresc în continuare cu cea mare atenție ce se întâmplă în Statele Unite, așa cum ar trebui să o facă orice român

Foto: Centrul Media al Forțelor Navale

Marina Militară Română a sărbătorit 160 de ani de la înființare, în prezența politicienilor, dar fără spectatori, din cauza condițiilor epidemiologice. Marinarii au prezentat un exercițiul naval în acvatoriul portului Constanța

Forțele Navale Române au marcat pe 15 august 2020 atât Ziua Marinei, suprapusă cu praznicul Sfintei Marii, cât și 160 de ani de la înființare. Cu acest prilej, la Constanța a fost organizată o ceremonie militară și religioasă, în interiorul portului militar, în prezența președintelui republicii

Ministrul Sănătății, discurs de om cu educație: „Sper că toți am înțeles că a fost și o perioadă în care a fost rătăcirea unora dintre noi, care am bagatelizat tot ce a însemnat această pandemie. Haideți să fim serioși”

Ministrul Sănătății a făcut joi, la Digi 24, un apel la respectarea restricțiilor impuse de Guvern și Parlament, amenințând cu posibila creștere a numărului de infectări zilnice de coronavirus în luna septembrie. Totodată, Nelu Tătaru a făcut apel la întoarcerea fiilor risipitori, a celor care au avut o perioadă de „rătăcire” 

Foto: captură YouTube

Regizorul Cristi Puiu, la Cristoiu TV: „Mi-e greu să-mi imaginez că se poate trăi și se poate munci într-o țară în care oamenii sunt dominați de frică!”

După ce, cu o seară înainte, a participat la Marius Tucă Show, regizorul Cristi Puiu a fost invitat miercuri seară la Cristoiu TV unde, într-o discuție care a durat o oră și jumătate, a povestit despre proiectele sale cinematografice, dar și despre „reacția disproporționată” la discursul prin care a prezentat filmul Malmkrog