Persoane: Laura Codruța Kovesi

Avocata Iovanovici Șoșoacă și aiuritoarele ei declarații anticreștine și pro-Rusia. Candidata AUR: N-aveam nevoie de Sf. Andrei să ne civilizeze pe noi. Sf. Parascheva - oase putrezite

Candidata unei formațiuni de intelectuali și galeriști de pe stadioane cu nume de casă de amanet, condusă de filosoful Humanitas Sorin Lavric, jurnalistul Claudiu Târziu și scriitorul George Simion (așa s-a autointitulat pe "profil"), avocata Iovanovici Șoșoacă, este expusă zilele acestea fără mască în mai multe postări pe Facebook.

Pr. Radu Preda despre cazul copiilor Smicală: Reprezintă traducerea infernului pe finlandeză iar în ceea ce ne privește oferă adevărata măsură a trecerii pe care o are la ora actuală România în UE. Să se autosesizeze oare noua Procuratură Europeană?

Teologul Radu Preot scrie pe blogul său din Adevărul că „Ceea ce se petrece de câțiva ani cu doamna și cu cei doi copii Simicală în Finlanda depășește cadrele normalității instituționale, oricât de strict croite, încadrându-se mai curând într-un scenariu de groază”.