Persoane: Leonard Orban
Arafat Dezinformatorul, la o conferință a dezinformatorilor de la Bruxelles, victimizându-se ca victimă a dezinformării sau Hoțul strigă hoții

Zoe Dantes: Ați pus umărul la Dominoul Morții. Nu aveți unde să vă mai ascundeți! Recunoașteți că sunteți Vinovați! Și spuneți Adevărul!

Este vremea să recunoașteți că sunteți vinovați de genocid. De ce vă ascundeți după declarații de doi bani?! Morțile subite sunt efectele acestui mizerabil ser al morții! Ați facut genocid cu poporul român, ați urlat pe la haznalele tv., după care, acum o aruncați cu înșelarea. Ce să vezi? Ați fost mințiți!

FOTO: Evz

Iohannis refuză oferta lui Viktor Orban pentru ca România și Ungaria să iasă „din acea situație în care să fim în linia a doua a Europei”. Consilierul lui Iohannis a spus în trecut că România și Grupul de la Vișegrad au viziuni diferite

Președintele României, Klaus Iohannis, a refuzat invitația adresată țării noastre de către premierul Ungariei, Viktor Orban, care anunțase că-și dorește „o nouă Europă centrală”, în care țările din această zonă să părăsească „linia a doua a Europei”.