Persoane: Lucian Romașcanu
Ilustrație: Constantin Constans / FB/studioesco.paris

Cine este soroșistul proletcultist care ne-a reclamat abuziv la CNA? Călin Dan a ajuns directorul MNAC după ce a condus Centrul Soros pentru Artă Contemporană și a avut un ”job” în Olanda, de 4 luni, la compania Lost Boys Interactive/Băieți Pierduți

Călin Dan s-a gândit probabil să apeleze la tovarășii lui de la Consiliul Național al Audiovizualului (CNA), care au socotit că e un bun prilej/pretext de a se agăța de cazul acesta pentru a ne hărțui la fel de abuziv și ilegal precum este demersul soroșistul prolectcultist.

Monica Gubernat, o doamnă taxatoare de presă cu trăsături rusești perfecte, și Mircea Toma, un tovaraș cu mentalitate sovietică parcă scos din scrisorile năbădăiosului Lenin cu amorezul Zinoviev

Lumea Justiției ne sare în APĂRARE: CNA ȘI-A LUAT NASUL LA PURTARE: a tăbărât asupra unuia dintre cele mai importante site-uri românești din zona presei conservatoare: ActiveNews. Fără nici un fel de baza legală! LEGĂTURI CU REȚEAUA SOROS?

Mai multe personalității ale lumii juridice și jurnalistice și-au arătat solidaritatea cu ActiveNews după abuzul de putere al CNA la adresa noastră și a libertății presei, prin tentativa milițienească de cenzurare a internetului.

Așa arată azi darul oferit de Brătianu bucureștenilor

Bombardamentele Varșoviei asupra așezămintelor Brătienilor din centrul Capitalei, aprobate iresponsabil de cel care ar fi trebui să le protejeze - sinecuristul Adrian Cioroianu, ”managerul” lor. Bucureștiul oricum e ca după bombardament... FOTO/OPINIE

Istorioarele pe care Adrian Cioroianu le predică cu suficiență preț de cinci minute pe you tube se termină deseori cu edicte sau o morală. Dar acest "lup moralist", din păcate a ajuns paznic la stână. A deschis porțile și și-a lăsat haitele să decimeze și maculeze Cultura Română.

HOȚII DE NEMURIRE. Jefuitorii de ateliere ale artiștilor din Pangrati: Cazul PACEA. Ministrul Lucian Romașcanu știe?

Un atelier demn de a deveni muzeu, un atelier în care a creat marele pictor Ion Pacea, un atelier care respiră Pacea, prin pereți și prin operele sale nemuritoare, este pe cale de a fi sustras de la familia de artiști Pacea pentru a devenit un „loft”, ca un moft al lui Călin Dan, un apropiat al actualului președinte al Uniunii Artiștilor Plastici, Petru Lucaci.

Foto: Facebook

Replici la acuzațiile președintelui contra PSD. Romașcanu: „După ce Guvernul lui a pierdut lupta cu pandemia, acum Iohannis a pierdut și controlul rațiunii”. Teodorovici: „Inadmisibil să arunce pisica în curtea opoziției pentru incompetențe guvernului”

PSD consideră că necesitatea depunerii unei moțiuni de cenzură „este mai mult decât evidentă”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al partidului, Lucian Romașcanu, ca reacție la discursul președintelui republicii