Persoane: Marcel Ciolacu
Foto: G4Media

SSRMLÎRC reanalizează certificatul de luptător cu rol determinant în revoluție al prim-ministrului Marcel Ciolacu și îi respinge cererea pe care în 2019 o aprobase

Despre certificatul de luptător cu rol determinant în revoluție al domnului Marcel Ciolacu am scris din 2019, cînd dînsul era președinte al Camerei Deputaților: Noul președinte al Camerei Deputaților, Marcel Ion Ciolacu, luptător cu rol determinant în revoluție, deși nu a depus cerere de obținere a acestui titlu în răstimpul legal.

Studenții care au protestat vineri la sediile PSD, PNL și la Ministerul Educației au fost sancționați. 3 dube de jandarmi și 2 mașini de Poliție pentru apărarea imaginii unui guvern de plagiatori. FOTO / COMUNICAT Liga Studenților Iași

PSD a fost redenumit de studenți Partidul Slugilor Dulapului sau Partidul Slugilor cu Doctorat, iar PNL a fost redenumit Partidul Niciodată Liberal. Tinerii consideră că PSD a ajuns să facă jocurile lui Iohannis și ale Administrației Prezidențiale

Contribuție în susținerea unui partid al urmașilor țărăniști. PSD se răfuiește acum cu memoria marelui patriot Iuliu Maniu, asasinat de înaintașii lui Ion Iliescu și ai PSD. Scrisoare deschisă lui Marcel Ciolacu, Președintele PSD și al Camerei Deputaților

După ce a inițiat o lege de pretinsă protecție a copiilor din familii defavorizate (în disprețul voinței copiilor și a părinților), PSD se răfuiește acum cu memoria marelui patriot Iuliu Maniu, asasinat de înaintașii lui Ion Iliescu și ai PSD.

Foto: Klaus Iohannis

Ciolacu îl dă replica lui Iohannis și compara POLITICA CIOCULUI MIC solicitată în Cazul Bâstroe cu cea din timpul campaniei de vaccinare și a pandemie când în spatele ZIDULUI TĂCERII „unii au furat de se rupeau și nici astăzi n-am aflat cine i-a ajutat”

Și în pandemie trebuiau explicate lucrurile foarte clar și în ceea ce privește vaccinarea, părțile bune, părțile rele, așa se face într-o societate democratică. Ar fi trebuit să învățăm din acea abordare cu izoletele și cu ținutul în casă, în timp ce unii furau de rupeau, și nici astăzi n-am aflat cine sunt aceia și cine i-a ajutat.

Parlamentarii au participat la un act de Crimă împotriva propriului popor! Puteți oare încerca să reduceți efectele acestui dezastru? - Dr. Damian Baciu la Conferința Extraordinară C-19 de la Parlamentul României: ADEVĂRUL VĂ VA ELIBERA!

Voi vorbi despre ororile medicale comise în țară în ultimii 3 ani, înfăptuite cu acordul, sau nepăsarea parlamentarilor: starea de epidemie sau de pandemie trebuie să fie declarată de Ministerul Sănătății. Acest lucru NU s-a întâmplat.

Termocentrala Mintia, un pilon important al sistemului energetic românesc din nordul țării, a fost înstrăinată către Mass Group Holding, care a plătit statului român 91,2 mil. euro. Revista Profesionistă a Presei 26 – 30 decembrie 2022

Compania Mass Group Holding este înregistrată în Insulele Cayman și are sediul central în Aman, Iordania. În calitate de acționar, ministrul Energiei a cerut în schimbul vânzării activelor sale ca până în anul 2026 compania să atingă o capacitate energetică de minimum 1.290 MW (din care 800 MW de gaz și energie regenerabilă).

Dr. Geanina Hagimă: Medicii români au înțeles demult că produsele experimentale anticovid nu sunt utile. Care să fie motivul lipsei de reacție? Frica de represalii?

ECDC (Centrul European pentru Controlul Bolilor) a urmărit și vaccinarea covid a personalului medical, alături de vaccinarea populației global și pe categorii de vârstă. Aceste informații au fost mai vizibile pe perioada anului 2021, când vaccinarea în procent mare a personalului medical era un exemplu pentru convingerea populației.