Persoane: Mina Dobzeu

„Așa am devenit legionar” – Monahul de la Rohia despre Noica, închisorile sale și moartea lui Corneliu Zelea Codreanu, în Dosarele Securității. VIDEO: Părintele Mina Dobzeu despre creștinarea lui Nicolae Aurel Steinhardt (29 iulie 1912 – 30 martie 1989)

Anchetatorul meu – Simon se numea – evreu ca si mine, azi probabil e cel putin colonel in Securitate, ori in Israel, m-a batut intr-un mod bestial, ca sa cedez presiunilor; "nu iesi viu din inchisoare, daca nu te dai pe brazda si nu esti cu noi. Am sa te omor! Eu cu mana mea te distrug”.

INCREDIBIL! „O instituție a statului” a vrut să-l cenzureze pe PS Ignatie, Episcopul Hușilor, într-o carte despre cel care l-a creștinat în închisoare pe Nicolae Steinhardt, Părintele-Martir Mina Dobzeu. Actul inadmisibil încalcă Constituția României

Constituția României, Art. 30 – Libertatea de exprimare: „(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credințelor și libertatea creațiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile. (2) Cenzura de orice fel este interzisă.”