Persoane: Mitică Popescu
Loreta Popa. Foto: Emilia Nicolae

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

A pornit în acestă aventură a vieții ei de la iubirea pentru cuvânt și a ajuns astăzi să fie un om foarte cunoscut în lumea culturală a Bucureștiului datorită corectitudinii, a dragului de cuvânt, a iubirii față de frumos și de oameni.

Foto: Cristina Nichituș Roncea

INEDIT: Cum a fost cununat Mitică Popescu de socrul său, preotul legionar Nicolae Bălănuță, chiar în casa acestuia. Marele actor - primul pe o listă pentru susținerea Părintelui Justin Pârvu: DOCUMENT OLOGRAF. (2 decembrie 1936 - 3 ianuarie 2023)

Marele actor Mitică Popescu s-a stins din viața aceasta la Spitalul Elias, pe 3 ianuarie 2023, din cauza unor probleme cardiace, după cum au susținut reprezentanții spitalului. Slujba de înmormântare a avut loc vineri, 6 ianuarie, orele 15:00, la Cimitirul Bellu.

Fotografie de Cristina Nichituș Roncea, din proiectul foto-video „București, de ce îl iubești”

Ne mor marii actori: Mitică Popescu a încetat din viață la 86 de ani. Senzaționala lui întâlnire la Periprava cu viitorul său socru, Părintele Bălănuță, și cu Părintele Justin. Moștenirea inegalabilului actor va dăinui veșnic în sufletul poporului român

Actorul Mitică Popescu a încetat din viață, a declarat  purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias din Capitală. Mitică Popescu avea 86 de ani și a fost unul dintre cei mai iubiți actori de film și de teatru din România.

Sursa: APC România

Ivan Pațaichin și Mihai Mălaimare, printre cei care susțin campania Trăiește natural și mănâncă tradițional - campanie pentru promovarea produselor tradiționale românești

Radio România Antena Satelor, cu sprijinul Asociației „Pro Consumatori”, desfășoară în perioada 15 - 30 martie 2019 campania media "Trăiește natural, mănâncă tradițional!”, un demers de promovare a produselor tradiționale românești susținut de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale și Fundația „Mâine va fi mai bine” - se arată într-un comunicat al Asociației Pro Consumatori.