Persoane: Nae Ionescu

Marian Dumitru: Ați văzut pozele cu dom' profesor care se crede domnișoară? Se lucrează intens ca elitele autentice să fie înlocuite cu alde "Nae cu fustiță". Scara valorilor este inversată, antiromânismul e politică de stat!

Ați văzut pozele cu dom' profesor care se crede domnișoară? Dacă nu, uite-le. Îl cheamă Nae și predă la Universitate in București. A mai existat un Nae, acum aproape 100 de ani, tot profesor universitar. Îl chema Nae Ionescu și nu prea e permis să vorbești despre el astăzi, pentru că unii pigmei neomarxiști i-au pus eticheta de "legi0nar".

Nae Ionescu: CE E CU DATA SFINTELOR PAȘTI? Biserica noastră e sortită să treacă prin tot felul de greutăți. Unele ridicate prin amestecul politicii de partid în trebile ecleziastice; altele provocate de penetrarea spiritului laic și de pierderea tradiției

Hotărât lucru, Biserica noastră e sortită să treacă prin tot felul de greutăți. Sunt unele ridicate prin amestecul politicii de partid în trebile ecleziastice; sunt altele provocate de penetrațiunea spiritului laic și de pierderea simțului tradiției și al canonicității vieții noastre bisericești.