Persoane: Nancy Pelosi

Joe Biden a votat anticipat la alegerile din SUA și a profitat de scandalul Pelosi pentru a-și face campanie: „Una e să condamni violența, dar trebuie condamnați toți cei care continuă să susțină că alegerile nu sunt reale, că au fost furate”

Joe Biden a votat anticipat în alegerile de la jumătate de mandat, prevăzute la 8 noiembrie, în care ar putea pierde majoritatea în Congres. Totodată, președintele SUA  a profitat de scandalul Pelosi, denunțând violența politică.

Foto: TMZ

Scandalul Pelosi-Musk. Presa mainstream susține că soțul lui Nancy Pelosi ar fi fost atacat de un bărbat înarmat cu un ciocan. CEO-ul Tesla semnalează că Paul Pelosi se afla împreună cu un bărbat care se prostitua ca homosexual

Paul Pelosi, soțul lui Nancy Pelosi, ar fi fost atacat duminică la domiciliul lor din San Francisco de un bărbat înarmat cu un ciocan, relatează presa mainstream. În vârstă de 82 de ani, Paul Pelosi ar fi suferit o fractură craniană în urma acestui atac, iar acum este spitalizat.

Nancy Pelosi, INTERZISĂ DE LA ÎMPĂRTĂȘANIE pentru susținerea avorturilor. Biden e următorul pe listă. Ce ar trebui să să se întâmple cu cei care au susținut vaccinarea cu seruri produse din fetuși umani avortați de vii?

Și în România au existat cazul de pretenși ortodocși care au susțin chiar de la Televiziunea Patriarhiei, Trinitas TV, injectarea cu seruri experimentale produse sau dezvoltate prin folosirea celulelor de la fetuși umani avortați și ciopârți de vii.