Colosala întrebare a lui Donald Trump... (VIDEO)
Într-un discurs electoral ținut la Savannah, Georgia, fostul președinte și actual candidat a ridicat o întrebare crucială care ar trebui să ne pună pe gânduri pe toți.
Într-un discurs electoral ținut la Savannah, Georgia, fostul președinte și actual candidat a ridicat o întrebare crucială care ar trebui să ne pună pe gânduri pe toți.
Am așteptat și am așteptat ca să-l pot vedea. Am luat pe rând aproape toate filmele despre Napoleon, pentru că, în sinea mea, credeam că nu pot lua pulsul unui film nou dacă nu văd, pentru comparație, ce a fost înainte
Ca urmare a decenii întregi de politici progresiste catastrofale, fractura socială din sânul societății occidentale este mai mare ca niciodată. Și nici o soluție nu se întrevede la orizont.
Puțini își mai amintesc că măsuri similare au fost făcute și în timpul celebrelor negocieri de la Tilsit, în 1807, care au încheiat un război dintre Imperiul Rus și Franța napoleoniană.
Armata de zelenski mici și isterici, care cer o implicare tot mai serioasă în conflictul de la granița noastră, a primit o mostră de ce înseamnă război adevărat.
Caracteristicile esențiale ale unui erou sunt: crezul, vocația, curajul și avântul cu care se aruncă în luptă. Un mare om politic și strateg militar, Napoleon Bonaparte, a spus aceste cuvinte: ”Curajul nu înseamnă puterea de a merge mai departe. Curajul înseamnă să mergi mai departe, deși nu ai putere.”
Regretatul Ion Rațiu mi-a atras atenția asupra unui truc folosit cu hărnicie de Pamfil Șeicaru în comentariile sale de la Curentul: convocarea unui autor străin pentru a conferi autoritate punctelor de vedere ale gazetarului român în chestiuni tipic dîmbovițene.
Portretul eroic al generalului-locotenent Sir Thomas Picton, al cărui ultim cuvânt a fost "La atac!" la Waterloo - este scos din muzeul național din Țara Galilor pentru că a deținut și executat sclavi.
Bacalaureatul, examenul maturității. Este o recapitulare și o sinteză a întregii perioade de școală.
Fotbalistul e un fel de soldat iar soldatul, așa cum spune Nichita, nu are viață personală.
Prof. Univ. Dr. Ioan Aurel Pop, rectorul Universității Babeș-Bolyai a susținut o cuvântare despre importanța
Un român cu origini franceze, Georges Boisnard, realizator la Televiziunea Română, se întreabă dacă francezii chiar știu ce sărbătoresc pe 14 iulie.
Rezultatul referendumului despre Brexit m-a surprins.. Nu mă așteptam ca băieții să le dea voie britanicilor să-și ia rația de libertate,
Fostul primar conservator al Londrei, Boris Johnson, a lansat acuzații grave la adresa Uniunii Europene.
Dintotdeauna lumea cunoscută a fost condusă de imperii. Acesta este un fapt