Persoane: Nicolae Ciucă
Nava cargo „Mar Bianco”, cu un pescaj de 7 metri, navigând sub pavilion al Republicii Moldova, a trecut fără jenă prin canalul Bîstroe pe 4 martie 2023. În vremea aceasta autorităților din România li se spune că trebuie să aștepte aprobări din partea Armatei Ucrainei pentru a putea măsura adâncimea canalului. Mai e nevoie?

AVEM DOVADA: NAVĂ DIN MOLDOVA CU PESCAJ DE 7 METRI PE BÎSTROE! Demonstrație la Ambasadă după ce Ucraina și-a bătut joc de România și a invocat că trebuie cerută permisiunea Armatei pentru a se putea intra pe NOUL Canal Dunăre-Marea Neagră

Astăzi, marți, 7 martie 2023, orele 17.00, bucureștenii cărora le pasă de Delta Dunării și Limba Română sunt așteptați în fața Ambasadei Ucrainei la o manifestație, autorizată, de solidaritate cu Delta și românii din nordul Bucovinei și sudul Basarabiei

Parlamentarii au participat la un act de Crimă împotriva propriului popor! Puteți oare încerca să reduceți efectele acestui dezastru? - Dr. Damian Baciu la Conferința Extraordinară C-19 de la Parlamentul României: ADEVĂRUL VĂ VA ELIBERA!

Voi vorbi despre ororile medicale comise în țară în ultimii 3 ani, înfăptuite cu acordul, sau nepăsarea parlamentarilor: starea de epidemie sau de pandemie trebuie să fie declarată de Ministerul Sănătății. Acest lucru NU s-a întâmplat.

Ce se întâmplă dacă trece legea protestelor: Dacă de exemplu strigi Guvern de hoți, în cor de mai mult de doi, tot corul ia de la 2 la 7 ani închisoare

Ce ar vrea Guvernul Ciucă? Păi, ar vrea să modifice Art. 371, CP, cel cel cu privire la „Tulburarea ordinii și liniștii publice”. Fapta a două sau mai multe persoane împreună, care în public, prin atingeri grave aduse demnității persoanelor, tulbură ordinea și liniștea publică, se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani.” 

Foto: Wall Street.ro

Federația Silva: Statul român este pe cale să facă încă o greșeală capitală prin privatizarea pădurilor. PROTEST în Piața Victoriei. ACTUALIZARE: Mii de sindicaliști au participat la protest: Nu vă bateți joc de pădurile României

Guvernul a adoptat în mare grabă, în decembrie 2022, un proiect de lege pentru modificarea și completarea OUG nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, fără respectarea termenelor minimale de dezbatere publică prevăzute de lege.

Termocentrala Mintia, un pilon important al sistemului energetic românesc din nordul țării, a fost înstrăinată către Mass Group Holding, care a plătit statului român 91,2 mil. euro. Revista Profesionistă a Presei 26 – 30 decembrie 2022

Compania Mass Group Holding este înregistrată în Insulele Cayman și are sediul central în Aman, Iordania. În calitate de acționar, ministrul Energiei a cerut în schimbul vânzării activelor sale ca până în anul 2026 compania să atingă o capacitate energetică de minimum 1.290 MW (din care 800 MW de gaz și energie regenerabilă).

Dr. Geanina Hagimă: Petiție către Președinție și alte instituții ale statului român cu privire la programul Național de combatere a Cancerului: România NU are un program eficient de screening al cancerului

Pentru început vă aduc la cunoștință că în 2011 am petiționat mai multe instituții ale statului printre care si Ministerul sănătății, Colegiul Medicilor din România pentru a atrage atenția că România nu are un program eficient de screening pentru cancerul de col uterin.

Dr. Geanina Hagimă: Medicii români au înțeles demult că produsele experimentale anticovid nu sunt utile. Care să fie motivul lipsei de reacție? Frica de represalii?

ECDC (Centrul European pentru Controlul Bolilor) a urmărit și vaccinarea covid a personalului medical, alături de vaccinarea populației global și pe categorii de vârstă. Aceste informații au fost mai vizibile pe perioada anului 2021, când vaccinarea în procent mare a personalului medical era un exemplu pentru convingerea populației.