Persoane: Onisifor Ghibu

31 octombrie: Nașterea în Ceruri a savantului Onisifor Ghibu, întemnițat de regimul sovietic fiindcă a denunțat ”monstruozitatea bolșevică, ce echivalează cu anticamera asasinării României ca stat și a românismului, ca popor și neam”

Profesorul Onisifor Ghibu s-a născut la 31 mai 1883 (în ziua de Rusalii), în Săliștea Sibiului. A fost un mare pedagog național, ctitor al Universității "Dacia Superioară” din Cluj, unificator de țară și director de conștiință. 

Poveste din Suedia și tragedie românească: fiica vaccinistă și tatăl nevaccinat, militant pentru libertate

STOMATOLOAGA CU BUCLUC. Transformată în vaccinoloagă de serviciu la Antena 3, Laura Ghibu a fost devoalată de tatăl ei drept o fanatică USR-istă. DENTISTA vaccinistă a rămas cu gura căscată. TATĂL: Luptați pentru LIBERTATE!

Sunt trist! În familia mea sunt singurul nevaccinat și toți susțin măsurile și recomandările guvernanților. Parca și-au pierdut mințile! Dar eu nu voi ceda! Voi fi în primele rânduri la manifestațiile ce vin și voi lupta pentru o viață liberă și demnă! Sărbători fericite tuturor! Și nu uitați că libertatea este bunul nostru cel mai de preț! Luptați pentru ea!