Persoane: PS Sebastian

PS Sebastian, într-o Pastorală cu o copertă genială: Resetarea și omul cu genul fluid și sufletul robotizat al Neomarxismului, pandemiile planificate și obsesiile climatice exagerate, nu vor aduce înnoirea omului. Singura cale este Hristos Domnul!

Într-o lume bombardată cu ideologii din ce în ce mai stranii, cu pandemii planificate, cu războaie programate, cu crize mai mult sau mai puțin confecționate și cu obsesii climatice exagerate – toate instrumente ale unei resetări urzite în laboratoarele „ne-științei”

PS Sebastian: HRISTOS A ÎNVIAT, IAR NOI NE OMORÂM UNII PE ALȚII? S-a trezit „Ursul de la răsărit”, speriat că „Vulpea de peste ocean” se apropie nepermis de mult de teritoriul său și a pornit un război preventiv. Ucide tot ce-i stă în preajmă

S-a trezit „Ursul de la răsărit”, speriat că „Vulpea de peste ocean” se apropie nepermis de mult de teritoriul său și a pornit un război preventiv. Ucide tot ce-i stă în preajmă, de teama „drobului de sare”

Foto: Vali Vădănoiu

ActiveNews îl proclamă pe Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, OMUL ANULUI! Gânduri despre toți ierarhii și slujitorii Bisericii Ortodoxe Române care au curajul să mărturisească ADEVĂRUL. Întru Mulți Ani, tuturor ROMÂNILOR!

Ne exprimăm solidaritatea cu ierarhii și slujitorii Bisericii Ortodoxe Române, care sunt supuși unor atacuri nedemne pentru faptul că au curajul să mărturisească într-o manieră logică și argumentativă, adevărul. Vrednici sunt! La Mulți Ani!

PS Sebastian condamnă Marea Resetare, folosirea unor vaccinuri pripite, restricțiile abuzive și interzicerea slujbelor - o mostră de grosolană rea credință. Cea mai puternică Pastorală de până acum a unui ierarh al Bisericii Ortodoxe Române. Vrednic este!

Ilustrată cu un glob pământesc acoperit de o mască medicinală, Pastorala Preasfințitului Sebastian critică dur măsurile excesive și abuzive impuse în această perioadă, între care carantinările ineficiente și impunerea unor vaccinuri insuficient testate.

Foto: Ioanmoldovanphotography.blogspot.com

Episcopul Slatinei: Eroi au fost, „eroi” sunt încă? Să fim și noi neclintiți mărturisitori ai învățăturii acesteia sfinte, pentru care a murit Domnul Hristos și pentru care și-au dat viața atâția mucenici și „eroi” sfinți, peste veacuri!

PS Sebastian, episcopul Slatinei și Romanaților, a făcut o paralelă între eroii neamului, cinstiți joi de Înălțarea Domnului, și sfinții părinți mărturisitori la Primul Sinod Ecumenic, cinstiți în duminica a șaptea după Paști. Potrivit ierarhului, „eroii” Bisericii sunt sfinții și mărturisitorii care au pătimit pentru Hristos.