Persoane: Pascal Soriot

Moartea subită a unui tânăr din Israel, în vârstă de 26 de ani: A murit în somn, la două luni după vaccinul anticovid. Tatăl disperat, dispus să meargă până în pânzele albe pentru a afla cauza decesului: ”Sunt dispus să dau țara în judecată”

Un tânăr israelian, Daniel Yaakov, în vârstă de 26 de ani, a fost răpus de tehnologia experimentală ARNm, numită "vaccinul anticovid". A murit brusc în somn la 2 luni după injecție. Părinții devastați au cerut autopsia. Oficialii le-au spus că vor trebui să aștepte între 6 luni și 6 ani pentru rezultate. 

CDC raportează 3.486 de decese post-vaccin în SUA, din decembrie 2020. Mai multe decese provocate de vaccin decât în ultimii 15 ani adunați

CDC a anunțat săptămâna aceasta că decesele raportate la sistemul de raportare al evenimentelor adverse ale vaccinurilor (VAERS), o bază de date finanțată de guvernul SUA care urmărește efectele adverse și decesele cauzate de vaccinuri, în urma vaccinurilor experimentale anti-COVID, au ajuns acum la 3.486 decese din decembrie 2020, când Pfizer și Moderna au primit autorizație de utilizare de urgență (EUA) de către FDA, anunță Vaccine Impact.

ziare.com

Cazurile de tromboză cerebrală dezvoltate în urma vaccinului anti-covid confirmate de experții criminaliști. Dr Cristoph Specth: "Tromboza venei sinusale cauzată de vaccinul AstraZeneca este condiționată de declanșarea unui proces autoimun"

Experții criminaliști au intrat pe fir după moartea unei psihoterapeute din Germania, Dana O., în vârstă de 32 de ani, care a dezvoltat o tromboză cerebrală care i-a provocat decesul, la câteva zile după vaccinarea anti-covid, anunță Smart Radio.