Persoane: Peter Halligan

Studiu de caz: Primele decese de Covid au fost în rândul celor complet vaccinați - “Guvernele au mințit, au ucis oameni și și-au acoperit vinovăția prin escaladarea crimelor lor”

Bloggerul Peter Halligan a distribuit o postare care analizează datele legate de mortalitate după lansarea vaccinării anti-Covid în statul Queensland din Australia și după impunerea ordinelor de vaccinare obligatorie. Datele arată creșterea ulterioară semnificativă a numărului de infectări și decese, precum și faptul că primele decese de Covid au fost în rândul celor complet vaccinați.

Decizie epocală în lupta pentru libertate: Decizia Curții Supreme New York trebuie să aibă ecou în întreaga lume! Cei responsabili pentru discriminarea și abuzul asupra angajaților care au refuzat vaccinul trebuie să plătească reparații

Curtea Supremă a statului New York a hotărât că măsura demiterii angajaților care au refuzat vaccinarea împotriva Covid că este „arbitrară și discreționară”. Cei care trebuie să plătească pentru săvârșirea acestei nedreptăți nu sunt contribuabilii, ci politicienii și companiile care au impus și acceptat acest dictat totalitar și criminal.

HECATOMBĂ MONDIALĂ: 20.000.000 de morți în urma vaccinării împotriva COVID și peste 2 miliarde de oameni care au suferit leziuni? Estimări din mai multe date oficiale analizate de un celebru statistician și confirmate de Dr. Roger Hodkinson. VIDEO

Estimările din mai multe date compilate sugerează că, până acum, 20 de milioane de oameni din întreaga lume au murit din cauza vaccinurilor, iar alte 2,2 miliarde au suferit leziuni – și este abia începutul, scrie Expose News, care prezintă aceste date.