Persoane: Peter Imre

IMRE, COSTAȘ, ANDRIEȘ. Activista #rezist Irina Andrieș, triplu vaccinată, a murit subit de cancer chiar la aniversarea manifestației de pe 10 august din Piața Victoriei. Ea considera că nătângii nevaccinați ar trebui să-și plătească spitalul

Nimeni nu-și putea închipui ca tânăra activistă #rezist Irina Andrieș să moară peste noapte, chiar în ziua aniversării manifestației din 10 august 2018. Ea era așteptată, ca întotdeauna, alături de tovarășii ei de #rezist, mai ales că participase la evenimentele din urmă cu patru ani din Piața Victoriei.

ilustrație: WSJ

VACCINUL și CANCERUL (II). Creșterea vertiginoasă a numărului de cancere, mușamalizată. Mortalitatea a crescut dramatic. Ryan Cole: Este foarte îngrijorător că se permite ca cel mai periculos produs medical lansat vreodată în omenire să persiste pe piață

ActiveNews prezintă analiza celor doi medici specialiști în contextul controversei publice legate de moartea milionarului de 60 de ani Peter Imre, al cărui cancer i s-a reactivat după 40 de ani și două doze de vaccin Covid.

Cazurile tip PETER IMRE într-o ANALIZĂ a specialiștilor. EXPLOZIA DE CANCERE de după VACCINARE: Doamne, este ciudat; de obicei văd un cancer de rinichi la un pacient tânăr o dată la un deceniu. Am văzut cinci în ultima lună! VACCINUL și CANCERUL (I)

Un medic generalist timp de 36 de ani mi-a spus: «Am văzut mai multe cazuri de cancer la pacienții mei tineri de când s-au lansat vaccinurile și rapelurile, decât mi-a fost dat să văd în întreaga mea carieră.»