Persoane: Rareș Bogdan

Europarlamentarii PPE au respins desecretizarea contractelor cu firmele producătoare de vaccinuri. ActiveNews e singura publicație din România care a prezentat CONTRACTELE SECRETE ale UE cu Pfizer și Moderna fără ca nici măcar Terheș să comenteze

ActiveNews a fost prima și singura publicație din România care a prezentat în aprilie 2021, deci în urmă cu aproape un an, contractele secrete și frauduloase prin conținut, agreate de Comisia Europeană cu firmele Pfizer și ModeRNA.

Foto: Starea de Libertate

Cîțu cere Bisericii Vaccinare contra Paști. Românii vor merge la Biserică de Sfintele Paști dar nu pentru că ne „îngăduie” politicianist candidatul imaginar la prezidențiale ci pentru că ne așteaptă Mântuitorul. Dar dacă „incidența” va fi de 10 la mie?

Decreștinarea e în vogă în Guvernul României, după cum stă dovadă ora la care a fost fixată întâlnirea de azi dintre reprezentanții cultelor și cei ai Guvernului. Cabinetul lui Florin Cîțu ne-a informat că astăzi, la ora 11.00, chiar în timpul slujbei marii sărbători de Buna Vestire.