Persoane: Răzvan Constantinescu

ACTUALIZARE: 128 MEDICI ROMÂNI CONTRA DICTATURII COVID! Ei cer autorităților, în 11 puncte, revenirea la normalitate și „încetarea stării de teroare” pentru „o viroză care are morbiditate și mortalitate asemănătoare gripei sezoniere”

Medicii români nu mai tolerează aberațiile Guvernului! Noi, semnatarii acestui document, solicităm Președintelui Iohannis, parlamentarilor și guvernanților încetarea politicii de perpetuare a stării în care se află România de un an încoace și revenirea la starea de normalitate.



„SUNT MEDIC. NU PORT MASCĂ ÎN AFARA ACTIVITĂȚII PROFESIONALE ȘI NU MĂ VACCINEZ!” Medicul Răzvan Constantinescu dă de pământ cu cohortele de securici și turnători online și își exprimă solidaritatea față de actorul Dragoș Bucur și medicul Dan Gavrilescu

Aștept cohortele de securici dimitrii, stribli, bucurenci și oanedobre (cele care fugeau în pijamale prin cartier pentru că le trimisese guranul SMS cu cutremurul de 10 grade) să mă pârască la ProTV, la Colegiul Medicilor și la Asociația vrăbiilor fără mălai precum că am încălcat Jurământul lui Arhimede, legea și morala globalistă!

Ilustrație: Libertatea / ActiveNews

MILIȚIA GÂNDIRII. Medicii Răzvan Constantinescu și Adrian Cacovean, reclamați la Colegiului Medicilor. Cei doi sunt acuzați de „fake news” în cazul vaccinurilor dar chiar acuzatorii sunt cei care răspândesc FAKE NEWS, cum e cazul ziarului Libertatea

Medicii Razvan Constantinescu din Iași si Adrian Cacovean din București au fost reclamați la Colegiului Medicilor pentru distribuirea pe rețelele de socializare de așa-zis "fake-news" în ceea ce privește vaccinarea, au turnat la ziarul Libertatea surse din Colegiu sau chiar cei care i-au reclamat pe cei doi.

Foto: colaj Facebook

Dr. Răzvan Constantinescu, mesaj către Dr. Raed Arafat: Lăsați bisericile și cimitirele în pace, că nu e treaba dumneavoastră aici! Și lăsați-ne să ne tratăm bolnavii, că în medicină nu există doar urgențe și covizi supraraportați!

Medicul Răzvan Constantinescu, de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași, șef de lucrări la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”, i-a scris luni pe Facebook șefului DSU, Raed Arafat, cerându-i să nu se amestece într-un domeniu pe care nu îl pricepe și în care nu are atribuții: spiritualitatea.