Persoane: Răzvan Cuc

Ministrul Transporturilor, către firmele italiene și spaniole care execută lucrări de infrastructură în Jud. Hunedoara: „Aveți 7 zile să îi plătiți pe români. Dacă nu, vă reziliez contractele și aștept ambasadorii să vină la mine!”

Cel puțin patru firme românești sunt în pragul colapsului financiar, din cauză că nu și-au încasat banii pentru lucrări sau materiale, de la firmele spaniole și italiene care lucrează la Autostrada A1, în vestul țării, și la calea ferată de mare viteză, pe tronsonul Arad-Simeria. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, le-a dat vinerea trecută un ultimatum de 7 zile firmelor străine să îi plătească pe subcontractorii români, în caz contrar urmând să le fie reziliate contractele

Klaus Iohannis: Lipsa de infrastructură ucide, precum și corupția ucide! Răzvan Cuc: V-ați mai urcat astăzi pe încă 10 cadavre, domnule președinte!

„Lipsa de infrastructură ucide, precum și corupția ucide”, a declarat sâmbătă, la Iași, președintele Klaus Iohannis, despre tragicul accident rutier din județul Ialomița, soldat cu 10 morți și 8 răniți, potrivit Digi 24. În replică, Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, i-a reproșat lui Klaus Iohannis că speculează tragedia în scopuri electorale.

Sursa: Facebook

Reacțiile la noua lege a taximetriei fac Guvernul să promită o ordonanță separată care să reglementeze platformele de partajare a cursei prin Internet

Modificările operate de Guvern la Legea taximetriei au intrat în vigoare joi, ca urmare a adoptării pe 29 martie a OUG 21/2019 pentru modificarea Legii 38/2003 care reglementează transportul în regim de taxi și de închiriere. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a susținut joi că respectiva ordonanță de urgență nu a fost adoptată împotriva serviciilor de ride-sharing (partajare a cursei)