Persoane: Răzvan Ioan Boanchiș

Răzvan Ioan Boanchiș despre “Două țări care încep cu U și nu ne-au luat teritorii” dar și despre greșeala vaccinării: “Sunt vinovat, pentru că în 2021 i-am îndemnat pe oameni să se vaccineze”

Cunoscutul ziarist Răzvan Ioan Boanchiș face o analiză sarcastică despre Ungaria, Ucraina și USR cât și o mărturisire unică pentru presa română: „Sunt vinovat, pentru că în 2021 i-am îndemnat pe oameni să se vaccineze”. Citiți integral mai jos editorialul ziarului Național:

Foto: Cei care vă vor binele vor să vă facă bine după ce v-au făcut vaccinul experimental. (twnews.ch)

Răzvan Ioan Boanchiș, Național.ro: 230 de centre de diagnostic și tratament pentru infarct? Brusc așa? Ca infarctul? E bun vaccinul, dar să-l mai rărim puțin, fiindcă s-au înmulțit miocarditele. Nevaccinații deja râd de noi, vaccinații

Într-un articol de revista presei publicat în ziarul Național, jurnalistul Răzvan Ioan Boanchiș semnalează faptul că același Guvern care ne îndeamnă spre vaccinarea Covid „sigură și eficientă” și care nu recunoaște decât „foarte rar” 

Foto: Ziare.com

Jurnalistul Răzvan Ioan Boanchiș (Național): Nu poate exista pace cu diasporicii care au forțat granițele, mințind că se întorc din Honolulu. Vorbiți despre anticorupție? Infractorilor!

După mai mulți ani de întreținere artificială a conflictelor între români, timp în care politicienii au hrănit orgoliul celor din străinătate pentru a contrabalansa voința exprimată la urne de cei din țară, în contextul crizei generate de coronavirus ni se spune, dintr-o dată, să facem pace și să fim uniți