Persoane: Răzvan Savaliuc
Monica Gubernat, o doamnă taxatoare de presă cu trăsături rusești perfecte, și Mircea Toma, un tovaraș cu mentalitate sovietică parcă scos din scrisorile năbădăiosului Lenin cu amorezul Zinoviev

Lumea Justiției ne sare în APĂRARE: CNA ȘI-A LUAT NASUL LA PURTARE: a tăbărât asupra unuia dintre cele mai importante site-uri românești din zona presei conservatoare: ActiveNews. Fără nici un fel de baza legală! LEGĂTURI CU REȚEAUA SOROS?

Mai multe personalității ale lumii juridice și jurnalistice și-au arătat solidaritatea cu ActiveNews după abuzul de putere al CNA la adresa noastră și a libertății presei, prin tentativa milițienească de cenzurare a internetului.

Foto: ourworldindata.org

Cum au scăpat peste UN MILIARD de oameni de COVID cu IVERMECTINA. India are mai puțini morți pe zi decât România și a trecut de la epidemie la endemie cu Ivermmectina, Doxiciclina, Zinc și Vitaminele C si D3. Statul de la București a blocat Ivermectina

Furnicarul lumii a reușit în 6 luni sa devină, din țara cu cele mai multe infectări, una în care Covid-19 devine sporadic. În Delhi rata de infectare a scăzut la 0,31%, iar 90% din paturile de spital stau goale. Centrele de testare sunt la orice colț de stradă. India a distribuit populației medicamente pentru cazuri ușoare.