Persoane: Rob Roos

Parlamentul European e de acord cu introducerea ID-ului digital, iar șeful birocrat pro-cenzură Thierry Breton dorește integrarea CBDC - 300 de oameni de știință SE OPUN proiectului actului de identitate BIOMETRIC

Parlamentul European (PE) și țările membre ale blocului au ajuns la un acord provizoriu cu privire la cadrul pentru ID-ul digital european, iar acum comisarul UE pentru piața internă Thierry Breton sugerează că ar trebui să urmeze introducerea CBDC (moneda digitală a băncii centrale)

Mulțumim celor care au recomandat călduros vaccinul, fie că au făcut asta pentru bani, fie de frică, fie din prostie - VIDEO cu AVERTISMENT. Unde este COMISIA de ANCHETĂ a Parlamentului pentru tragerea la răspundere a COMPLICILOR la crima vaccinurilor?

Au trecut două săptămâni de când o directoare Pfizer a declarat cu nonșalanță, în icnete de râs nervos, că vaccinul anti-COVID NU A FOST TESTAT niciodată cu privire la OPRIREA TRANSMITERII, înainte de a fi pus pe piață.

Europarlamentarul olandez Rob Roos, în emisiunea lui Tucker Carlson: recunoașterea Pfizer cu privire la testarea vaccinului COVID-19, „unul dintre cele mai mari scandaluri ale timpului nostru”

Rob Roos, membru olandez al Parlamentului European (MEP), a spus, în emisiunea lui Tucker Carlson, că recunoașterea de către Pfizer că nu a testat niciodată vaccinurile anti-COVID cu privire la oprirea transmiterii este „unul dintre cele mai mari scandaluri ale timpului nostru”.

Foto: Lynwood Times

LE-A RÂS ÎN FAȚĂ: Directorul executiv al Pfizer a recunoscut în fața Comisiei Europene că vaccinul anti-COVID NU a fost testat cu privire la OPRIREA TRANSMITERII. AU MINȚIT ȘI-AU VACCINAT. Bourla a refuzat să depună mărturie despre achizițiile de doze

Un director executiv al Pfizer a declarat în cadrul unei comisii speciale a Parlamentului European că gigantul farmaceutic nu știa dacă vaccinurile COVID-19 cu ARNm, produse în masă și impuse în mod frecvent, vor opri transmiterea virusului