Persoane: Robert Turcescu
Foto: Cătălin Cherecheș / FB

O altă perspectivă asupra fugii lui Cătălin Cherecheș. Ion Cristoiu: A FOST O OPERAȚIUNE. Primarul de Baia Mare a ras în urmă cu 4 ani TOT SISTEMUL: Dacă dezbraci șefii Jandarmeriei, Poliției, SRI, Armată, SIE o să vedeți că poartă uniforma altor state!

A FOST O OPERAȚIUNE. „Totul a fost organizat în așa fel încât să pară neorganizat”, perspectivă care ne denotă o practică a serviciilor speciale. folosirea acestui termen de către experimentatul ziarist ne-a adus aminte de un discurs fără precedent, probabil, în întreaga istorie politică a României, venit din partea unui demnitar ales.

Doza de Țeapă / Ilustrație: GeoGrafic pentru ActiveNews

ANTOLOGIC și PATOLOGIC: Cîțu, sorbitorul de cuvinte și de euro, față în față cu Robert Turcescu. Enigmele TUNULUI DE UN MILIARD dezbătute cu Ion Cristoiu la HAI România - VIDEO. ILUSTRAȚIE: GeoGrafik publică la ActiveNews

Ilustratorul GeoGrafik debutează la ActiveNews cu desenul ales de noi ca reprezentativ pentru Scandalul momentului - TUNUL DE UN MILIARD! - dezbătut azi de Robert Turcescu și maestrul Ion Cristoiu în emisiunea de de la canalul TV al EVZ HAI România!

13-15 IUNIE 1990 Sub semnul întrebării, cu Robert Turcescu și George Roncea despre Mineriadă, Fenomenul Piața Universității și Marșul Golanilor - VIDEO. Azi, 14 iunie, de la 20.00, partea a doua, cu Victor Roncea

Alături de problemele politice ale zilei, privind instalarea Guvernării Ciolacu, Robert Turcescu a discutat ieri cu ziaristul George Roncea, participant și organizator al Fenomenului Piața Universității 1990. Astăzi, 14 iunie, la orele 20.00, invitatul lui Robert Turcescu este colegul nostru, Victor Roncea.

Foto: EVZ.ro

EVZ dezvăluie că, potrivit SIIJ, Clotilde Armand a furat alegerile la Sectorul 1: „Lipsesc sacii cu voturile din 20 de secții de votare. Peste 11.000 de buletine de vot au dispărut. Tudorache are cu peste 1700 de voturi în plus”

S-a încheiat renumărarea voturilor de la Sectorul 1 al Capitalei. Polițiștii și procurorii ar fi inspectat toți sacii cu voturile de la alegerile locale care au avut loc anul trecut, iar Daniel Tudorache de la PSD, fostul primar al Sectorului 1, are 1.700 de voturi peste actualul edil, Clotilde Armand

Foto: EVZ.ro

ALERTA gunoaielor din sectorul 1: Cetățenii își duc sacii în poarta Primăriei, Clotilde Armand cere stare de alertă și reclamații la poliție, iar Romprest cedează spunând că reia colectarea deșeurilor

Clotilde Armand (USR-PLUS), primarul sectorului 1 al Capitalei, s-a trezit sâmbătă cu saci de gunoi la poartă, aduși de bucureștenii care s-au săturat de conflictul întreținut de Armand cu firma de salubritate, de pe urma căruia gunoaiele au rămas neridicate în tot sectorul.