Persoane: Sebastian Ghiță

Kovesi, primul interviu în care răspunde acuzațiilor lui Ghiță: Este evident că se încearcă o manipulare pentru că lumea să uite câte dosare i-au fost făcute acestui inculpat, câte prejudicii a provocat statului

Procurorul șef al DNA a declarat, într-un interviu acordat ziare.com, că l-a cunoscut pe Sebastian Ghiță la evenimente organizate de instituțiile cu care colabora, precizând că nu a participat la evenimente private cu acesta. Kovesi spune că nu are motive să își dea demisia.

Sebastian Ghiță, dezvăluiri frapante despre Colectiv și Dan Condrea: „Eu ca cetățean mă tem că oamenii vor crede că întreținem un stat mafiot, care atunci când nu-i convine ceva omoară un om”

Fostul deputat, Sebastian Ghiță, a ieșit la rampă cu noi dezvăluiri incendiare. Acesta susține într-o înregistrare difuzată la România TV că dărâmarea Guvernului Ponta a fost o „chestiune organizată”, iar incendiul de la Colectiv a reprezentat o diversiune.

Ministrul Justiției, despre o eventuală revocare din funcție a lui Kovesi după înregistrările lui Ghiță: Nu văd de ce. Este o anchetă la Parchet

Ministrul Justiției, Florin Iordache, a spus că nu crede că ar fi necesară revocarea din funcție a procurorului-șef al DNA, Codruța Kovesi, după înregistrările lui Sebastian Ghiță, precizând că este o anchetă în derulare la Parchetul instanței supreme, care va face cercetări în cazul acestor înregistrări.