Persoane: Tedros Adhanom Ghebreyesus (OMS)
Foto: who.int

Fundația Wikimedia, deținătoarea Wikipedia, a semnat cu OMS un acord de colaborare pentru preluarea de informații „sigure” despre pandemia de coronavirus, în efortul de combatere a „dezinformării” și „infodemiei”

Organizația Mondială a Sănătății și Fundația Wikimedia, care deține Wikipedia, au anunțat săptămâna trecută încheierea unei colaborări ca răspuns la „dezinformarea” privind pandemia de coronavirus. Ca parte a colaborării, O.M.S. a publicat câteva grafice de verificare factuală sub licență gratuită

Directorul OMS: „Dorim să vedem copiii revenind la școală și oamenii revenind la locurile de muncă, dar dorim de asemenea să vedem acest lucru făcându-se în siguranță. Deschiderea fără control este o rețetă a dezastrului”

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a îndemnat luni statele lumii să mențină restricțiile antiepidemice, directorul general Tedros Adhanom Ghebreyesus avertizând că o deschidere fără un control asupra noului coronavirus este o „rețetă a dezastrului”

Foto: dw.com

Șeful Organizației Mondiale a Sănătății: „Sperăm să punem capăt pandemiei în mai puțin de doi ani. Să sperăm că vom beneficia de instrumente adiționale, precum un vaccin!”

Organizația Mondială a Sănătății speră ca pandemia generată de noul coronavirus să fie mai scurtă decât gripa spaniolă din 1918, care a durat mai puțin de doi ani, a declarat vineri șeful OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, dacă lumea se unește și reușește în căutarea unui vaccin

Foto: DanTomozei.ro

Dan Tomozei, jurnalist român de la Beijing: Vă cer să nu mai acceptați manipulările media, decupajele stridente din realitatea Chinei, isteria generată în țară pe o temă care aici este tratată cu responsabilă acțiune, decență și calm!

Jurnalistul român Dan Tomozei, care trăiește în China din octombrie 2010, a publicat pe site-ul său o opinie despre îmbolnăvirile cauzate de noul coronavirus în republica populară și în lume. El consideră că isteria relatărilor din presa românească e nejustificată, având în vedere că