Persoane: Theodor Codreanu

Ziarul Lumina: Anotimpurile poeziei lui Eminescu la Văratic: O lucrare editată după conceptul grafic al stavroforei Iosefina Giosanu, coordonată de Emilia Țuțuianu, Dorin Dospinescu și Victor Roncea, cu fotografii artistice de Cristina Nichi­tuș-Roncea

În condiții grafice și editoriale foarte elegante, a apărut la Editura Mușatina-Centrul Cultural Spiritual Văratic albumul „Anotimpurile poeziei lui Eminescu la Văratic. 170 de ani de la nașterea Românului Absolut Mihai Eminescu".

Foto: Pacepa.ro

Rețeaua lui Pacepa, unul din „mesagerii Antihristului comunist”. Profesorul Theodor Codreanu: „Pacepa nu a fost un trădător. Pentru că n-a avut niciodată de a face cu poporul român!”

Cine sunt aceste personaje, cameleoni ai tuturor uniformelor, profitori ai tuturor regimurilor, artizani și fideli ai doctrinei andropoviste, i.e. kaghebiste, de "rebrănduire” a comunismului în "neoconservatorism”, "bolșevici anticomuniști”, cum ii denumea Nicolae Breban? Și ce vor, în fond, aceste cârtițe, de la România? Aflați din analiza profesorului Theodor Codreanu: